Az X-Men kedvéért kopasz lett James McAvoy

Forrás: Instagram/bryanjaysinger -
frizura X-Men kopasz X-Men: Apokalipszis James McAvoy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, James McAvoy, vagyis kedvenc mutáns telepataprofesszorunk kénytelen volt megválni hajkoronájától.

A fotót, melyen épp elválasztják a színészt hajfürtjeitől, az X-Men: Apokalipszis mozi rendezője, Bryan Singer posztolta ki Instagram oldalára:

Forrás: Instagram/bryanjaysinger

Külön érdekesség, hogy az X-Men: Apokalipszis a nyolcvanas években, egészen pontosan 1983-ban játszódik, és Magneto (Michael Fassbender), illetve Mystique (Jennifer Lawrence) románcára koncentrál. Fassbender és Lawrence az utóbbi években hatalmas sztárokká nőtték ki magukat, logikus lépés a stúdió részéről, hogy a sok szereplő közül éppen őket tolja előtérbe - írja az Origo.Ennek persze mi nagyon örülünk.

A Született feleségek sztárja, Felicity Huffman dögösebb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20150509-felicity-huffman-a-szuletett-felesegek-sztarja-dogosebb-mint-valaha.htmlRég nem hallottunk már Felicity Huffmanról, most azonban érdemes rá újra odafigyelni.Trend--Tolvai Reni végtelen lábait is hozzácsapta óriási melleihezhttp://www.life.hu/trend/20150509-tolvai-renata-enekesno-szexi-kepet-posztolt-megmutatta-hosszu-labat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, jó szögből fotózott, óriásinak tűnő melleket osztott meg nyilvános közösségi oldalán Tolvai Reni. Ezt egészítette ki most egy másik fotóval, amin megmutatta, hogy végtelen lábak is tartoznak a dögös dekoltázshoz.Trend--A Met-gálán túl is van élet - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150508-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-sofia-vergara-charlize-theron-jennifer-lawrence.htmlA hetet ruhák tekintetében egyértelműen a hétfő esti Met-gála uralta, ezenkívül viszonylag kevés izgalom jutott a hétre. Persze azért találtunk említésre méltó szetteket - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Gwen Stefani hat éves fia kékre festett körmökkel lépett ki egy szépségszalonbólhttp://www.life.hu/trend/20150508-gwen-stefani-enekes-hat-eves-fia-kekre-festett-kormokkel-lepett-ki-egy-szepsegszalonbol.htmlA No Doubt énekesnőjét és fiát csütörtökön kapták le a fotósok, amint egy szépségszalonból távoztak. Ebben nem is lenne semmi meglepő, ha Gwen Stefani hat éves fiának nem lennének kékre festve a körmei.Trend--Keresztes Ildikó merész frizurával hódíthttp://www.life.hu/trend/20150508-keresztes-ildiko-enekesno-meresz-frizuraval-hodit-de-leszogezte-nem-maganeleti-valtozas-miatt.htmlMerész döntésre szánta el magát Keresztes Ildikó. A népszerű énekeső régóta dédelgetett vágyát váltotta valóra: rövid, vagány frizurát vágatott magának.Trend--Justin Bieber Kim Kardashian fenekével fotózkodotthttp://www.life.hu/trend/20150508-justin-bieber-kim-kardashian-fenekevel-fotozkodott-a-met-galan.htmlAzt hittük, már mindent tudunk a hétfő esti Met-gáláról, de még mindig kiderül egy-két titok, vagy jön egy újabb kép, ami felforgatja az állóvizet.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.