George Clooney felesége csontsovány! Ijesztően néz ki!

Forrás: Northfoto -
vékony ijesztő George Clooney csontsovány Amal Clooney születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Clooney házaspár túl van az ünnepi napokon, George ugyanis 54. születésnapját ünnepelte múlt héten. A szerelmeseknek azonban tegnap már vissza kellett térni a hétköznapokhoz és a munkához.

Amal Clooney-t hétfőn a Los Angeles-i reptéren látták, ahol egy Belfastba tartó repülőre szállt fel. A gyönyörű emberjogi ügyvédet a hivatása, vagyis következő ügye szólította Írországba.

Ahogy megláttuk a képeket a hírességről, kicsit megijedtünk, ugyanis Clooney felesége egyre soványabbnak tűnik. Amikor legutóbb dögös szereléséről cikkeztünk, már akkor is feltűnt, hogy túlságosan vékony a manapság egyetemi professzorként tevékenykedő ügyvéd, a mostani fotókon azonban még durvábban néz ki.

Az arcán és a karjain is látszik, hogy csont és bőr, és hiába van rajta bő nadrág, még így is megfigyelhető, hogy az már-már csak piszkafa lábakat takar.

Forrás: Northfoto

Reméljük, sármos férje kicsit jobban odafigyel rá, és nem hagyja, hogy teljesen elfogyjon a bájos Amal!

Ezzel fogta meg Amal Alamuddin George Clooney-t

Sokáig Hollywood megrögzött agglegényei között tartották számon, majd megjelent Amal Alamuddin a színen, és a sármos színész minden várakozásunkat felülírva elvette feleségül. De vajon mivel fogta meg ennyire az emberi jogi ügyvédnő? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.