Hódi Pamela dekoltázs Éden Éjjel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamelától már megszokhattuk, hogy mindig csinosan vezeti az Éden Éjjelt. Ezúttal szexi dekoltázst is villantott.

Reggel Natasa Zselykével osztott meg egy tündéri fotót, ahogyan pár nappal korábban is, amikor együtt bolondoztak egy aranyos képen. Pamela emellett azt is megmutatta, milyen szépséges smink nélkül, kócosan is.

Este pedig az Éden Éjjelt vezette Berki Krisztiánnal merész, mélyen dekoltált ruhában. Nagyon csinos volt, megmutatjuk!

Forrás: TV2

Meglepő színek, amiket érdemes bevetned a sminkelésben http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-trukkjei-meglepo-szinek-amiket-erdemes-bevetned-a-sminkelesben.htmlNéha úgy érzed, túlságosan ragaszkodsz a jól bevált színeidhez, pedig nagyon szívesen kipróbálnál valami egészen újat? Larion Oscar sminkmester szerint nem árt kísérletezni meglepő színekkel, mert sokszor a végeredmény lenyűgöző lesz - íme néhány szokatlan árnyalat, amiket próbálj ki még ma!TrendThinkstockDivatőrült tolvajok jártak Demi Moore-nálhttp://www.life.hu/trend/20150512-demi-moore-raktarabol-tobb-millio-erteku-estelyi-ruhat-loptak-el.html200 ezer dollár értékű ruhát vittek el a színésznő egyik raktárából. A nyomok szerint ráadásul Demi egyik ismerőse lehetett e tettes.Trend--Így dolgoznak Eva Longoria külsején! Nézd meg a fotót!http://www.life.hu/trend/20150512-eva-longoria-szineszno-megosztotta-kovetovel-hogyan-szepul.htmlA színésznő mindig nagyon odafigyel rá, hogy a vörös szőnyegen a legjobb formáját hozza. Legújabb Instagram-fotójából kiderült, kik dolgoznak a külsején, hogy tökéletesen nézzen ki ezeken az eseményeken.Trend--Jane Fonda nem tagadja: plasztikáztathttp://www.life.hu/trend/20150511-jane-fonda-szineszno-plasztikaztat.htmlJane Fonda 77 évesen is olyan formában van, amiről sok nő csak álmodik. A színésznő többször fordult már plasztikai sebészhez, szakértők pedig kielemezték, melyik testrészei dicsérik a sebészek kezei munkáját. Trend--Lesifotó: Cameron Diaz smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20150510-lesifoto-cameron-diaz-smink-nelkul.htmlKim Kardashian után Cameron Diaz mutatta meg magát smink nélkül - habár ő nem szándékosan.Trend--Álomesküvő DIY módra - Lilla és Robi fantasztikus esküvőjét látnod kellhttp://www.life.hu/trend/20150508-do-it-yourself-eskuvo-lilla-es-robi-igy-szervezte-meg-az-eskuvojet.htmlImádjuk a világsztárok esküvői fotóit nézegetni álomruhákkal, tökéletes vendégsereggel, és be kell vallanunk, anno Katalin és Vilmos egybekelését is megsirattuk. Ám van más útja is annak, ha két ember ki szeretné mondani azt a bizonyos igent: Lilla és Robi néhány napja megszervezték a tökéletes DIY-esküvőt, az ő fotóikat nézegetve pedig csak arra tudunk gondolni, hogy igen, ilyen az, amikor egy esküvőn valóban A PÁR a főszereplő. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.