Bombatestűre sportolta magát a TV2 híradósa

Forrás: TV2 -
eredmény szorgalom testmozgás Szentgyörgyi Rómeó test személyi edző sport Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andor Éva teste látványos átalakuláson ment keresztül. Egy évvel ezelőtt döntötte el, hogy sokkal jobban odafigyel a testmozgásra, aminek meg is lett az eredménye.

A híradós ráadásul nem is akárkit kért fel a személyi edzésre. Szentgyörgyi Rómeó irányítja Éva erősítő és alakformáló edzéseit.

„Mindig is sportoltam, csak nem rendszeresen. Amikor elhatároztam, hogy változtatni fogok ezen, rögtön Rómeó jutott eszembe, mert már vagy tíz éve ismerjük egymást. Nem volt drasztikus változás a hétköznapjaimat illetően, mert általában hetente kétszer megyek edzésre, olykor háromszor. Rómeó az én őrangyalom, ő figyeli minden mozdulatomat, hogy szabályosan végezzem a gyakorlatokat és ne sérüljek meg” – árulta el Éva a Borsnak.

Forrás: TV2

Andor Évát testalkata miatt érte élete egyik nagy kudarca

A TV2 híradósának életében meghatározó szerepet töltött be a balett. A Tények műsorvezetője imádta a klasszikus balettet, tehetséges is volt, ám sajnos nem volt meg hozzá a testalkata, túl magas volt, és „nagydarab" ahhoz, hogy balerina legyen. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Éva öt kilót fogyott, erősödött, ráadásul nagyon jól érzi magát a bőrében.

„Rómeóval barátok vagyunk, de edzés alatt nem. Akkor dolgozunk. Kíméletlen, de bírom a gyűrődést. Mindig megtalálja azt a mozgásformát, amit éppen elbírok pszichésen vagy fizikailag. Most már elégedett vagyok az alakommal, élvezem a bókokat, és azt, hogy egy mérettel kisebb ruhákat hordok. A ruhatáramat nem kellett kicserélni, mert nem sokat fogytam, inkább csak átalakultam” – mesélte a lapnak a híradós.

Szentgyörgyi Rómeó lelkesen nyilatkozott a közös munkáról és az elért eredményekről: „Könnyű vele együttműködni, mert mindig lelkes és szorgalmas. Nem az a hisztizős típus, aki húzza a száját egy-egy megerőltető feladat hallatán”

Így edzi magát a teherbe esésre Andor Éva

A TV2 csinos híradósa a kemény edzésekről termékenység-fokozó tornára váltott, amely segíti majd abban, hogy teherbe essen. Itt olvashatsz erről!

Tavaszi főzelékmánia - ezeket imádni fogod!http://www.life.hu/ez-zsir/20150510-tavaszi-fozelekmania-fozelekes-feri-receptjei.htmlHetente egyszer biztosan megkívánsz egy jó főzeléket, de már unod a klasszikus variációkat? Nemrég megkértük Szatmári Feri gasztrobloggert, mutassa be nekünk három kedvenc tavaszi főzelékreceptjét, melyek kicsit eltérnek a nagy klasszikusoktól. Mi imádjuk őket, és reméljük, ti is!Ez Zsír!--A Playboynak vetkőzött Ralf Schumacher volt feleségehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150513-a-playboynak-vetkozott-ralf-schumacher-felesege-cora.htmlVálását követően a Playboy kamerái elé állt Ralf Schumacher volt felesége, Cora: a német ex-F1-es csak az újságokból értesült erről, ahogy arról is, hogy exe mellben erősebb lett a szétbútorozás óta.Ez Zsír!--A leghülyébb diéták, amiket sok nő kipróbálthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150513-ezek-a-legrosszabb-dietak.htmlMinden nő életében eljön az a pillanat, amikor le akar fogyni, most azonnal, hiszen másnap randi, vagy éppen strandra kell menni, esetleg csak nem jön fel az S-es szoknya. Bár mindenki tudja, hogy csak edzéssel és tiszta evéssel pusztíthatjuk a zsírpárnákat, mégis sok butaságot teszünk meg a tökéletes test reményében. Ez Zsír!--Tolvai Reni egyszerűen csodaszép - Miamiban forgat az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150513-tolvai-reni-csodaszep-miamiban-forgat-az-enekesno.htmlHa nem tudnánk, soha nem gonolnánk, hogy Tolvai Reni valaha súlyproblémákkal küzdött. A Megasztár egykori győztese tényleg napról napra egyre szebb, és erre ismét egy csomó fotóbizonyítékunk is van. Ez Zsír!OrigoPárolod? Netán nyersen fogyasztod? Hozd ki a legtöbbet kedvenc zöldségeidből!http://www.life.hu/ez-zsir/20150510-parolas-vagy-nyersen-fogyasztas-mi-a-jobb-a-zoldsegeknek.htmlTudtad, hogy a répa vitamintartalma sokkal jobban érvényesül, ha párolva fogyasztod? A nyers étkezés nagyon egészséges dolog, de bizonyos zöldségeket érdemes inkább főzve, párolva beiktatni az étrendedbe. Hogy miért? Most eláruljuk! Ez Zsír!--George Clooney felesége csontsovány! Ijesztően néz ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20150512-george-clooney-felesege-amal-csontsovany-es-ijesztoen-nez-ki.htmlA Clooney házaspár túl van az ünnepi napokon, George ugyanis 54. születésnapját ünnepelte múlt héten. A szerelmeseknek azonban tegnap már vissza kellett térni a hétköznapokhoz és a munkához.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.