Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő vallomást tett Király Viktor, aki elárulta: mivel már 31 éves, lassan szeretne belevágni a családalapításba. 

Alig egy éve költözött össze Király Viktor és barátnője, Bea. A fiatalok egyelőre csak bérlik a közös szerelmi fészket, de idővel szívesen meg is vennék a lakást, és ha ez megtörténik, az otthonukban Viktor stúdiója mellett egy "másfajta" szobát is biztosan kialakítanak majd.

Király Viktor és Bea, A Dal 2014 Forrás:MTVA

"Tervezzük, hogy megvesszük majd a lakást, és akkor sor kerülne egy kis átalakításra, mert a tervezett stúdió miatt falat kell bontani. És persze másfajta szoba is kell... Mivel 31 éves vagyok, lassan szeretnénk belevágni a családalapításba, így figyelembe kell venni, hogy mi lesz a legideálisabb a kicsinek" - mesélte a Best magazinnak az énekes.

Örömhír! Miklósa Erika anya lett!http://www.life.hu/csalad/20150515-miklosa-erika-opera-enekesno-es-ferje-csiszar-zoltan-orokbe-fogadtak-egy-kislanyt.htmlEgy hónapja boldog anyukaként tündököl a híres opera-énekesnő, aki férjével egyenesen szerelmes a lányukba.CsaládOrigoKislányáért aggódik Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20150511-hodi-pamela-kislanya-natasa-zselyke-beteg-ot-apolja.htmlMinden édesanya legszörnyűbb rémálma, hogy a gyermeke megbetegszik. Ilyenkor legszívesebben a nap minden pillanatában mellette lenne, és ápolná, szeretgetné.CsaládOrigoFurcsa dolog derült ki Sarka Katárólhttp://www.life.hu/drlife/20150515-sarka-kata-fitneszmodell-emberkiserletben-vett-reszt.htmlKiderült, a kétgyermekes édesanya egy emberkísérletben vett részt.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huElhunyt Muzsay Andráshttp://www.life.hu/drlife/20150515-muzsay-andras-dalszovegiro-vilaghiru-slagerek-forditoja-elhunyt.html69 éves korában elhagyta az árnyékvilágot a Paff, a bűvös sárkány és más népszerű dalok fordítója.Dr. Life--Négy hónapos kislányáról posztolt cuki fotót Ryan Reynoldshttp://www.life.hu/csalad/20150515-ryan-reynolds-szinesz-negy-honapos-kislanyarol-posztolt-cuki-fotot.htmlBlake Lively és Ryan Reynolds első gyereke januárban született meg. A büszke apuka Instagram profiljára posztolt egy képet a kislányról.Család--Ejha! Sophie Marceau bugyit villantotthttp://www.life.hu/trend/20150515-sophie-marceau-bugyija-kivillant-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA tettes pedig nem más, mint a gyönyörű Sophie Marceau.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.