Hazajött Magyarországra Gáspár Evelin – Családi fotót posztoltak

Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hazajött a nyári szünetre a külföldön tanuló Gáspár Evelin. Jó néhány napja itthonról posztolgat közösségi oldalaira, most pedig apja, Győző tett fel a Facebookjára közös, plázázó családi képet. 

Az alábbi képpel a Gáspár család nem kevés lájkot gyűjtött be, többen azonban kifogásolják, hogy Virág mindig csak a háttérbe húzódik, ha közös fényképezkedésről van szó.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Egyre édesebb Hódi Pamela és Berki Krisztián kislánya, Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150516-egyre-edesebb-hodi-pamela-es-berki-krisztian-kislanya-natasa-zselyke.htmlElképesztően cuki fotót mutatott Instagramja követőinek Hódi Pamela. A kis Natasa Zselykéről még nem tudjuk megállapítani, hogy kinek a vonásait örökölte, de tény: tündéri, főleg szerető édesanyja mellett. CsaládOrigoEgybekelt Christian Horner és Geri Halliwell - A Forma-1 nagyágyú szülei nem mentek el az esküvőrehttp://www.life.hu/csalad/20150516-egybekelt-christian-horner-es-geri-halliwell-a-forma-1-nagyagyu-szulei-nem-mentek-el-az-eskuvore.htmlNem volt tökéletes Red Bull Forma-1-es csapat főnökének, Christian Hornernek és a Spice Girls énekesnőjének, Geri Halliwellnek az esküvője. A férfi szülei ugyanis tüntetőleg nem mentek el a ceremóniára.CsaládOrigoPirner Alma babát vár - A Facebookján kiáltotta világgá boldogságáthttp://www.life.hu/csalad/20150515-pirner-alma-rudtancos-babat-var.htmlCuki fotóval adta rajongói tudtára Pirner Alma, hogy hamarosan gyarapodik a családjuk. Család--Hét hónapos terhes Nádai Anikó - Rettenetesen fél a szüléstőlhttp://www.life.hu/csalad/20150508-het-honapos-terhes-nadai-aniko-rettenetesen-fel-a-szulestol.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője az RTL Klub reggeli műsorában mesélt várandóssága napjairól. CsaládOrigoSzívszorító! Haldokló kisfiuk kérésére, a kórházi ágy mellett házasodott össze a párhttp://www.life.hu/csalad/20150412-haldoklo-kisfiuk-keresere-a-korhazi-agy-mellett-hazasodott-ossze-a-par.htmlAmikor a 21 éves Jemma és 28 éves párja, Craig megtudta, hogy haldokló gyermekük egyetlen kívánsága az, hogy végre összeházasodjanak, egy percig sem halogatták tovább a dolgot. Történelmet írjtak: ők lettek ugyanis az első olyan házaspár, akiket a Canterbury érsek külön engedélyével adtak össze a kórházban. Jemma and Craig Edwards Forrás: Northfoto middle CsaládNorthfotoGyerekeivel lépett a nyilvánosság elé a frissen műtött Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20150329-angelina-jolie-dupla-maszektomiaja-utan-most-petevezeteket-es-petefeszkeit-is-eltavolittatta-a-minap.htmlA gyönyörű színésznőn nem is látszik, hogy komoly beavatkozáson van túl, gyerekei pedig szemmel láthatóan rajonganak érte. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.