Így követi a családi hagyományokat Katalin hercegné

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Anglia Erzsébet királynő Egyesült Királyság belépés tag Katalin hercegné Camilla hercegné hagyomány nőegylet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg neje a brit királyi család hagyományait követve a hírek szerint már fontolgatja, hogy belép az Anmer Woman's Institute nőegyletébe.

Erzsébet királynő és Camilla hercegné után Katalin is tervezi, hogy belép Anglia közel 100 éves hagyományaival bíró nőegyleteinek egyikébe.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A hercegné, aki nemrég hozta világra a brit trón negyedik várományosát, Sarolta hercegnőt, válaszlevele nagyon pozitív az Anmer Woman's Institute elnöke szerint, aki még karácsony környékén kérte fel a hercegnét, hogy csatlakozzon a nőegyletükhöz.

Mi ez a nőegylet?

Angliában közel 100 éves hagyománnyal bírnak a Woman's Institute nőegyletei, amelyek a mai napig stabilan működnek városi, területi és országos szinteken.
Elkezdődött! Mindenki Katalin hercegné ruháját akarjahttp://www.life.hu/trend/20150507-katalin-hercegne-sarga-viragos-ruhajanak-eladasi-szama-megduplazodott-az-ebayen.htmlA Katalin-hatás elkezdődött: megduplázódott a sárga ruhák eladási száma az eBayen.Trend--Katalin hercegnének nem lehet több gyereke!?http://www.life.hu/csalad/20150515-kate-midlletonnak-azaz-katalin-hercegnonek-nem-lehet-tobb-gyermeke-az-orvosok-szerint.htmlDrámai hírek láttak napvilágot az idilli kis családról.Család--Gyönyörű magyar ajándékkal kedveskednek a kis Sarolta hercegnőnekhttp://www.life.hu/news/20150514-herendi-porcelan-teaskeszletet-kapott-sarolta-hercegno-magyarorszagtol.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg kislányának Magyarország is készül meglepetéssel: a csöppség egy csodaszép herendi porcelánkészletet fog kapni a világszerte híres porcelánmanufaktúrától.News--Harry herceg szerint a hadsereg mentette meg őt a teljes elzülléstőlhttp://www.life.hu/news/20150517-harry-herceg-szerint-a-hadsereg-mentette-meg-ot-a-teljes-elzullestol.htmlHarry herceg szerint a hadseregben eltöltött tíz év mentette meg őt a teljes elzülléstől. A brit uralkodó 30 éves unokája üdvösnek tartaná akár a sorkatonai szolgálat újbóli meghonosítását is Nagy-Britanniában. Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, aki az ötödik a brit trónutódlási sorban - tudatta azt is, hogy egyelőre jól érzi magát a bőrében agglegényként.News--Katalin hercegnő és Vilmos herceg Sarolta hercegnővel sétáltak - vagy mégsem?http://www.life.hu/news/20150511-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-imitatorok-setaltak-angliaban.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg Primrose Hillben sétálgattak, és szelfiztek a járókelőkkel. Legalábbis a rövidlátók szerint. Aki közelebbről megnézte őket, rájött, hogy ez bizony nem teljesen igaz. NewsNorthfotoAzurák Csaba rúgatta ki Andor Évát?http://www.life.hu/news/20150518-andor-evat-a-tv2-tenyek-musorvezetojet-allitolag-kollegaja-miatt-menesztettek.htmlFurcsa hírek röppentek fel Andor Éva távozásával kapcsolatban: a műsorvezető menesztéséről egyes források szerint társa és régi kollégája döntött. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.