Kim Kardashian: „Bruce Jenner gyönyörű és természetes szépség, akárcsak én”

Bruce Jenner kim kardashian smink gyönyörű szépség természetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő legújabb interjújában elárulta, hogy már látta női ruhában és teljes sminkben a mostohaapját, aki teljesen lenyűgözte őt.

„Csodálatos volt” – emlékezett vissza Kim Kardashian arra a pillanatra, amikor női ruhában és sminkben látta mostohaapját. Bruce Jennert, aki nagyon jól halad a nővé válás útján, Kim a kezdetektől minden ellenérzés nélkül támogatta.

Bruce Jenner az ABC News exkluzív interjúján Forrás: YouTube

„Szépen fel volt öltözve, gyönyörű volt a sminkje és a haja, és csodálatosan festett. Érezni lehetett, hogy akkor igazán jól érezte magát a bőrében” – mondta a pucéran pózoló 34 éves híresség a US magazinnak.

Kim azt is elárulta, hogy tudja mostohaapja új, női nevét, de nem árulhatja el. Reméljük, hamarosan kiderül, ugyanis a pletyka szerint a magyar sportolónő, Keleti Ágnes neve is szóba került, akinek nagy tisztelője az egykori olimpiai bajnok Bruce.

Jennifer Lopez újra átlátszó ruhában villantotthttp://www.life.hu/trend/20150518-jennifer-lopez-enekesno-ujra-atlatszo-ruhaban-mutatta-meg-idomait.htmlJLo, úgy látszik, kizárólag olyan ruhában érzi jól magát a vörös szőnyegen, amiben kirakhatja a cicijét, vagy a popsiját, vagy a hasát, vagy mindent egyszerre. Ezúttal sem cáfolt rá erre a mániájára.Trend--Hoppá! Kim Kardashiant megfosztották magassarkújától a reptérenhttp://www.life.hu/trend/20150515-kim-kardashiant-megfosztottak-magassarkujatol-a-repteren.htmlA 34 éves celebnő sem tud kibújni a repülőtéri alkalmazottak kérései alól, akik ráadásul azt kívánták: mezítláb menjen keresztül az ellenőrző kapun.Trend--Beyoncé pink forrónaciban mutatta meg hosszú combjait! Nézd meg a fotót!http://www.life.hu/trend/20150515-beyonce-pink-forronaciban-mutatta-meg-hosszu-combjait.htmlCsütörtökön kapták el a fotósok a 34 éves énekesnőt New York-ban, ahol izgalmas összeállításban mutatta meg hihetetlenül hosszú combjait.Trend--David Beckham vagy Ryan Reynolds dögösebb a motoron?http://www.life.hu/trend/20150515-david-beckham-vagy-ryan-reynolds-dogosebb-a-motoron.htmlMindkét sármos híresség néhány napja regisztrálta magát az Instagramra, és mindketten szépen posztolják is a jobbnál jobb fotókat.Trend--Így fotózzák a sztárokat a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20150515-doutzen-kroes-modell-megmutatta-hogyan-fotozzak-a-sztarokat-a-voros-szonyegen.htmlRengeteg vörös szőnyeges eseményről tudósítunk, ahol természetesen a sztárok a főszereplők. Doutzen Kroes modell azonban most megmutatta nekünk azt is, hogyan szegeződnek rájuk a kamerák.Trend--Ciciket villantott Rihanna a történelmi fotósorozatonhttp://www.life.hu/trend/20150514-rihanna-a-dior-arca-lett-es-elkeszultek-a-kampany-fotoi.htmlRihanna történelmet írt, amikor a Dior felkérte az arcának – ő lett ugyanis az első színes bőrű nő, akit a híres divatmárka szerződtetett. Most végre megjelentek a Secret Garden, vagyis a Titkos Kert kampányának lenyűgöző fotói.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.