fehérnemű átlátszó ruha Cannes 2015 bugyi Natalie Portman alsónemű Cannes-i filmfesztivál villantás premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a cannes-i filmfesztiválon elég sokan villantanak, mégsem éppen a színésznőtől vártuk, hogy megmutatja az alsóneműjét.

Bár laposan indult, mára úgy tűnik, kezdenek ráérezni a cannes-i filmfesztivál ízére a sztárok is. Natalie Portmant például már a megnyitón megcsodálhattuk jóképű férje és gyermeke apja oldalán, de már ekkor sejthettük, hogy a pikánsabb öltözékét máskorra tartogatja az egyébként visszafogott színésznő.

Forrás: Instagram

Nos, ez a nap is eljött: a Fekete hattyú sztárja egy kellőképp átlátszó fekete ruhát húzott a A Tale Of Darkness And Love premierjére, amely, hála a szellős szoknyarésznek, közszemlére tette a színésznő alsóneműjét. Tény, hogy nem ezt szoktuk meg Natalie-tól, de a hatás nem maradt el: azóta is mindenki erről beszél. Cannes pedig, mint tudjuk, erről is szól.

Ejha! Sophie Marceau bugyit villantotthttp://www.life.hu/trend/20150515-sophie-marceau-bugyija-kivillant-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA tettes pedig nem más, mint a gyönyörű Sophie Marceau.Trend--Harry Stylest utánozza a világ legtrendibb kisfiújahttp://www.life.hu/trend/20150515-harry-stylest-utanozza-a-vilag-legtrendibb-kisfiuja-michael-rangamiz.htmlIsmerd meg a 2 éves Michael Rangamizt, akinek már most több követője van a népszerű képmegosztó oldalon, mint bárki másnak ennyi idősen.TrendOrigoKarlie Kloss félig nadrág, félig szoknya ruhája megvan már?http://www.life.hu/trend/20150514-karlie-kloss-felig-nadrag-felig-szoknya-ruhaja-a-2015-os-cannes-i-filmfesztival-nyitonapjan.htmlA szupermodell a cannes-i filmfesztivál nyitónapjára választotta ezt az alább is látható, nem mindennapi ruhakölteményt.TrendOrigoDe gyönyörű! Julianne Moore igazi dívaként vonult a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20150515-julianne-moore-gyonyoruen-festett-a-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen-vervoros-givenchy.htmlMerész választás volt a vérvörös Givenchy a vörös hajú színésznő részéről, de a végeredmény igazolja: nagyon is működött a dolog!Trend--Divatőrült tolvajok jártak Demi Moore-nálhttp://www.life.hu/trend/20150512-demi-moore-raktarabol-tobb-millio-erteku-estelyi-ruhat-loptak-el.html200 ezer dollár értékű ruhát vittek el a színésznő egyik raktárából. A nyomok szerint ráadásul Demi egyik ismerőse lehetett e tettes.Trend--Te jó ég! Mikor lett Nicole Kidman mosolya ilyen ijesztő?http://www.life.hu/trend/20150515-nicole-kidman-ranc-nelkuli-mosolya-nagyon-ijesztore-sikerult-az-american-idol-dontojen.htmlInkább tűnt vicsorgásnak, mint vigyorgásnak, amivel az ausztrál színésznő próbálkozott, hála totál ráncmentes arcbőrének.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.