Rég készült ilyen hülye kép Britney Spearsről

Forrás: AFP/Jason Merritt -
ruha grimaszolás Billboard Music Awards Britney Spears előnytelen díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi a baj, Britney? Furcsa grimasszal kapták le az énekesnőt a Billborad Awards vasárnapi díjkiosztóján.

Vasárnap este adták át a Billboard Awards díjait. A gála vendégei és fellépői között ott volt a csodateával fogyó Britney Spears is, aki ezúttal nem a legelőnyösebb oldalát mutatta.

Vigyor vagy vicsor? Forrás: AFP/Jason Merritt

Nem csupán a ruhája volt feledhető, hanem az egész este viselt furcsa mosolya, amely olykor-olykor ijesztő vicsorba hajlott át – mint ahogyan az itt látható képen is. Vajon mi történhetett, amin ennyire elszörnyedt?

És most mit tettek ki a celebnők?

Rita Orában nem csalódtunk, Chrissy Teigen dekoltázzsal indított, Taylor Swift pedig ismét brillírozott - a Life.hu ITT szedte össze a vasárnap esti Billboard zenei díjátadó legemlékezetesebb ruhakölteményeit.
Chris Brown eltitkolt lányával jelent meg a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/bulvar/20150518-chris-brown-rapper-sokaig-titkolt-lanyaval-jelent-meg-a-voros-szonyegen.htmlA rapper, aki sokáig tagadta, hogy a felcsinált táncosnő gyereke valójában az övé, most a vörös szőnyegen jelent meg a kislánnyal.TV + Bulvár--Britney Spears dominaszerkóban vadul - és jól áll neki!http://www.life.hu/intim/20150518-britney-sperars-dominaszerkoban-vadul-es-jol-all-neki.htmlBritney visszatért! Csaknem olyan dögös, mint volt! IntimAFPBritney Spears csodateával fogyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150515-britney-spears-enekesno-csodateaval-fogy.htmlÚgy látszik, az énekesnő csodateával próbálja megőrizni egészségét. Vajon sportol is mellette, vagy csak a tea varázserejében bízik?Ez Zsír!--Milyen lennél, ha zene lennél? Írj dalt a grimaszaiddal!http://www.life.hu/kult/20150427-karmesterjatek-lesz-majus-5en-a-trafoban.htmlExtrém hangszereken muzsikáló zenészek és egy kísérletező kórus karmestere lehet bárki, aki május 5-én a Trafóba látogat. Ezen az estén a Bélaműhely és a Soharóza ad koncertet, a közönség soraiból jelentkező karmester-jelöltekkel.Kult--Ajjaj! Csúnyán megsérült koncert közben Britney Spearshttp://www.life.hu/bulvar/20150506-britney-spears-megserult-fellepese-kozben-ami-miatt-le-kellett-mondania-egy-masik-koncertjet.htmlAz énekesnő olyan szerencsétlenül esett egy Las Vegas-i koncertjén, hogy még egy soron következő koncertjét is le kellett mondania miatta.TV + Bulvár--Vetélytársat kapott Katalin hercegnő! Maxima királyné is cukin grimaszolhttp://www.life.hu/news/20150218-maxima-holland-kiralyne-cukin-grimaszol-a-fotokon.htmlAzt kell mondjuk, az európai uralkodóházak nőtagjai jó fejek. Nemcsak vagányan öltözködnek, mindig csinosak és szépek, hanem őszinték és viccesek is. Katalin hercegnő után újabb grimaszarisztokratát mutathatunk be. Íme, Maxima holland királyné és arcai.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.