Hűha! Horváth Éva hasa laposabb, mint valaha

Forrás: facebook/Horváth Éva -
has szexi Horváth Éva házimunka edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem semmi a műsorvezető alakja! Tátva maradt a szánk a lapos hastól, amit Éva szexin kivillantott a ruha alól.

Nemrég derült ki Horváth Éváról, hogy házimunkával tartja magát formában. Ha ilyen tökéletes alakra tett szert porszívózás, mosogatás és vasalás közben, akkor ezentúl a lakás rendbe tétele lesz a kedvenc elfoglaltságunk.

Forrás: facebook/Horváth Éva
Pirner Alma terhesen is bombaformában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150519-pirner-alma-rudtancvilagbajnok-terhesen-is-bomba-formaban-van.htmlA csinos kismama elmondta, várandóssága alatt is nagyon odafigyel az étkezésre, és továbbra is fontos szerepet játszik életében a sport.Ez Zsír!--Bódi Sylvi szexi akrobatamutatvánnyal rukkolt előhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150519-bodi-sylvi-modell-szexi-akrobatamutatvannyal-rukkolt-elo-es-hatalmas-terpeszt-villantott.htmlBravúros terpesztést produkált Bódi Sylvi, aki megmutatta, milyen erős izmai lettek a szörfözéstől.Ez Zsír!OrigoIstenes Bence boxolni kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150514-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-boxolni-kezdett-es-jogositvanyt-szerzett-vizi-jarmuvekre.htmlÚj sportággal ismerkedik az RTL Klub műsorvezetője. Sőt,emellett egy különleges járműre is vezetői engedélyt szerzett.Ez Zsír!--Fedezd fel a matcha teát! 6 dolog, amit érdemes tudnod rólahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150510-7-dolog-amit-a-matcharol-tudnod-kell-ez-egy-por-allagu-tea.htmlHa tea, akkor rögtön a zöld tea urik be? Jól teszed, ha sok teát fogyasztasz, ám nem árt új dolgokat is kipróbálni. A matcha tea nemcsak kiváló immunerősítő, de számtalan más jótékony hatással is büszkélkedhet - építsd be a mindennapjaidba!Ez Zsír!OrigoKockahasat villantott nászútján az egykori Spice Girlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150519-geri-halliwell-egykori-spice-girl-kockahasat-villantott-a-neszutjan.htmlGeri Halliwell, aki éppen nászútját tölti Franciaországban, a hotel medencéje mellett pózolt leopárdmintás bikiniben, megvillantva kockahasát is.Ez Zsír!--Sárkánygyümölcs és pink lady – nem egy mesében, hanem piacon jártunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150504-kulonleges-zoldsegek-gyumolcsok-a-piacon-piacmustra.htmlÉrdemes időnként más szemmel végigmenni a piacon, és olyan különleges gyümölcsöket, illetve zöldségeket is észrevenni, amik megbújnak az almák és paprikák között. Tudod például, miért jó a sárkánygyümölcs, és hogy néz ki az édeskömény? Kalandozz velünk budapesti piacokon!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.