Eva Longoria nagyon pici a modellek között

Forrás: Instagram/ Eva Longoria -
modell kicsi Cannes rúzs együttműködés Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő, aki éppen Cannes-ban múlatja az időt a gyönyörű modell, Karlie Kloss társaságában, nagyon vicces fotót posztolt.

Eva Longoria modellekkel bulizik Cannes-ban: a L’oreallal való 10 éves együttműködését ünneplik közösen. Természetesen egy csomó közös fotót is posztolnak, például egy rúzsos tortásat.

Forrás: Instagram/ Eva Longoria

A legviccesebb fotón Karlie Kloss égigérő lábaival fotózkodik a színésznő, aki irigykedő sorokat írt a kép mellé: „Miért Karlie Kloss született ezekkel a lábakkal, és nem én?”

Forrás: Instagram/ Eva Longoria

Modell barátnőjével ma reggel is posztoltak egy képet, ami nem olyan vicces, mert ülnek. De legalább Eva Longoriáról is látunk egy smink nélküli fotót.

Forrás: Instagram/ Eva Longoria

Hoppá! Eva Longoria elfelejtett bugyit húzni

A Született feleségek egykori sztárja tökéletes sminkben, csillogó, elengáns ruhában jelent meg Cannes-ban. Csupán egy valamit hiányoltunk róla: a bugyiját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.