fotósorozat Hanna szexi Nyári Diana Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Hannájáról izgalmas fotósorozat készült. A színésznő maximálisan elégedett a gyönyörű, sokat sejtető képekkel.

Nyári Dia nemrég tollpihék között szexiskedett, most pedig egy fotósorozattal rukkolt elő, amit közösségi oldalán mutatott meg először.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A különleges fotókért KATT IDE!

Debreczeni Zitánál már beköszöntött a nyár - Így fest szexi bikiniben a modellhttp://www.life.hu/trend/20150520-debreczeni-zita-modell-fotos-gianni-baratnoje-szexi-furdoruhaban-napozgatott.htmlSzínes, szexi és igazán különleges fürdőruhában élvezte a napsütést a modell. A kép láttán az jutott eszünkbe, biztos sokan meghúznák a cipzárt Zita fürdőruháján.Trend--Ilyen nőiesnek talán még sosem láthattad Tóth Gabithttp://www.life.hu/trend/20150519-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-x-faktor-mentora-nocis-szexi-fotot-posztolt.htmlAz énekesnő szexi, mélyen dekoltált, virágos ruciban, kissé fáradtan pózolt este a kanapéján. Irtó jól nézett ki!Trend--Szabó Zsófi tavaszi ajkakkal tündökölt http://www.life.hu/trend/20150519-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-neonszinu-rozsaaszin-ajkakkal-ujra-felbukkant-a.htmlRég láttunk szeflit a színésznőről, most azonban újra megmutatkozott közösségi oldalán és még neonszínű rúzst is villantott.Trend--Amit nem tudunk megunni: kókuszolajjal a tökéletes szépségérthttp://www.life.hu/trend/20150502-kokuszolaj-szepsegapolasban-hajapolasban-sminklemosasban.htmlA kókuszolaj már régóta nagy népszerűségnek örvend a hollywoodi sztárok körében, és leginkább a szűz, vagyis mindenféle vegyi anyagtól mentes friss kókuszdióból készült formája kelendő. Gwyneth Paltrow és Sadie Frost a száját öblíti vele, a szupermodell Gisele Bündchen bőrápolásra használja, Angelina Jolie reggelire eszi, Blake Lively pedig a haja végét dörzsöli be ezzel a finomsággal. Most megmutatjuk, mi mindenre érdemes még használnod! TrendThinkstockPalvin Barbara szexi feketében bűvölte el Cannes-thttp://www.life.hu/trend/20150521-palvin-barbara-magyar-modell-a-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen-fekete-estelyiben-jelent-meg.htmlA magyar modell szerdán már Eva Longoriával és szupermodell barátnőivel rázta, este azonban már igazi dívaként vonult végig a 68. cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén.TrendOrigoA szürke ötven árnyalata inspirálta a plus size modell fehérneműithttp://www.life.hu/trend/20150520-ashley-graham-plus-size-modell-uj-fehernemukollekciojat-a-szurke-otven-arnyalata-inspiralta.htmlA XL-es méretű Ashley Graham tervezte, és ő is mutatta be A szürke ötven árnyalata alapján megálmodot szuperdögös fehérneműket.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.