Ezzel a dögös modellel jár Leonardo DiCaprio?

Forrás: Instagram/ Caroline Austin -
modell luxus Cannes YACHT Ausztrália Leonardo DiCaprio Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész, aki modellgyűjteményéről híres, úgy látszik, hogy újabb gyönyörű lányt talált magának.

Leo, akinek barátnője volt – hogy csak a legnagyobb neveket említsük – Bar Rafaeli és Gisele Bündchen is, újabb modellt szemelt ki magának. Ezek szerint Rihannával való viszonya lezárult.

Forrás: Instagram/ Caroline Austin

Caroline Austinnak hívják azt a gyönyörű lányt, aki a színész luxus yachtján élvezte a szikrázó napsütést Cannesban. Az ausztrál származású modellt állítólag 2012-ben ismerte meg a színész, amikor Ausztráliában forgatta a The Great Gatsby című filmet.

Forrás: Instagram/ Caroline Austin

Tényleg nagyon szép Leo legújabb kiszemeltje. Vajon sikerül végre megállapodnia a hírességnek?

Forrás: Instagram/ Caroline Austin

Leonardo DiCaprio az élet császára

Kíváncsi vagy rá, milyen nőket kapott meg a sármos színész? A Life.hu cikkéből megtudhatod!

A szürke ötven árnyalata inspirálta a plus size modell fehérneműithttp://www.life.hu/trend/20150520-ashley-graham-plus-size-modell-uj-fehernemukollekciojat-a-szurke-otven-arnyalata-inspiralta.htmlA XL-es méretű Ashley Graham tervezte, és ő is mutatta be A szürke ötven árnyalata alapján megálmodot szuperdögös fehérneműket.Trend--Jared Leto már nem takargatja zöld hajáthttp://www.life.hu/trend/20150520-jared-leto-szinesz-aki-joker-szerepere-keszul-zold-hajjal-lepett-ki-az-utcara.htmlA színész és énekes, aki manapság Joker szerepére készül, már az utcán sem takargatja rikító zöld haját.Trend--Khloé Kardashian megvillantotta hosszú combjaithttp://www.life.hu/trend/20150521-khloe-kardashian-megvillantotta-hosszu-combjait.htmlAhogy valószínűleg már mindannyian tudjuk, a Kardashian-lányok odavannak a meztelenkedésért. Ezúttal Khloé, a három gyermekes anyuka is kevés ruhában pózolt.Trend--5 sminkbaki, amit SOHA ne kövess el!http://www.life.hu/trend/20150521-5-durva-sminkbaki-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlNincs is annál rosszabb, amikor egy szépen összerakott szettet és frizurát egy apró sminkbaki teljesen tönkretesz. Hogy ez sose fordulhasson elő, fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockKáprázatos, őrülten dögös estélyik - Ki volt az amfAR-gála legfényesebb csillaga?http://www.life.hu/trend/20150521-amfar-gala-cannes-2015-ott-volt-gigi-hadid-mihalik-eniko-karlie-kloss.htmlEgy hete kezdődött a cannes-i filmfesztivál, és ahogy az lenni szokott, a filmek mellett a ruhák is főszerepet kaptak. A csütörtök esti amfAR-gálán a filmcsillagok, világhírű modellek különösen kitettek magukért - mutatjuk is, miben pózoltak azon a bizonyos vörös szőnyegen. Trend--Eva Mendes szelfivel gyűjt pénzt egy rákos kisfiúnakhttp://www.life.hu/trend/20150521-eva-mendes-enekesno-szelfivel-gyujt-penzt-egy-rakos-kisfiunak.htmlAz énekesnő most szelfizett életében először, és ezt is nemes ügyért tette. A híresség, akinek nemrég született meg a kislánya, egy másfél éves rákos fiúnak gyűjt pénzt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.