Csodálatos fotósorozat készült Ördög Nóra kisfiáról

Fotó: Nánási Pál -
fotó TV2 kisfiú Nánási Pál Ördög Nóra cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál ismét kis családját fotózta: a cuki Vencelről egy csodás sorozatot készített. A kissrác le sem tagadhatja, hogy Ördög Nóra az édesanyja.

A kis Vencel gyönyörű szemeket örökölt a szüleitől, ez a napnál is világosabb. A csodaszép kisfiúról fotós édesapja, Nánási Pál készített igazán szívet melengető képeket. KATT IDE a fotókért, és gyönyörködj te is Ördög Nóra szeme fényében.

Fotó: Nánási Pál
Gregor Bernadett: „Nem szeretnék kisbabát"http://www.life.hu/csalad/20150521-gregor-bernadett-szineszno-bevallotta-egyelore-nem-szeretne-kisbabat-parjatol.htmlA színésznő eddig arról áradozott, mennyire szeretne közös gyermeket férjével, Szarvas Attilával, ám most fordult a kocka.Család--Sarka Kata nem engedné valóságshow-ba gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20150521-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-nem-engedne-valosagshowba-gyermekeit.htmlKata az általa is követett nevelési elvekről vallott, többek közt elárulta: szerinte célt kell adni a gyerekeknek és akkor fognak teljesíteni.Család--Som-Balogh Edina két évesen is szoptatja kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150514-som-balogh-edina-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-ket-evesen-is-szoptatja-kisfiat.htmlA Barátok közt sztárja imádja kisfiát és bevallotta, Noelt még két évesen is az nyugtatja meg, ha édesanyja a keblére emeli.Család--A szerelem a gyerekeket is utolérihttp://www.life.hu/csalad/20150521-a-kisdumasok-a-szerelemrol-beszelgetnek.htmlMi a szerelem? Hogy viselkedik az, aki szerelmes? Kik lehetnek szerelmesek? És vajon a testünkben érzünk valamit, ha szerelmesek vagyunk? A frappáns válaszokat ezúttal is a Kisdumások szolgáltatják!CsaládThinkstockÚristen! Tényleg szülök! http://www.life.hu/csalad/20150521-hadas-kriszta-jegyzete-a-terhessegrol-es-a-szulesrol.html2015. január óta vigyáz állásban alszom. De előtte 2014 második felében is éberkómában nyugodtam éjszakánként, hisz a Jön a baba sorozatom első és második évadjában összesen 20 család, 20 anya várandósságát, szülését, és a gyermekágyas időszakát követtük kameránkkal. Ha tudja valaki, azonnal írja meg nekem, hogy a babák nagytöbbsége miért éjszaka, vagy hosszú vajúdás után reggel jött a világra.CsaládThinkstockSokkoló történetek, rettegő gyerekek: a cybermegfélemlítés nem ismer határokathttp://www.life.hu/csalad/20150520-az-iskolai-es-internetes-megfelemlites-egyre-nagyobb-mereteket-olt.html„Sajnálom, hogy meg akartad ölni magad. Legközelebb fejezd is be!" „Nincsenek barátaid, menj és öld meg magad, hahaha." – Nem, ezek a mondatok nem egy akció-, esetleg horrorfilm egyik sötét jelenetében hangzottak el. Ezeket a megdöbbentő, egyben félelmetes sorokat egy gyerek írta, fenyegetésképp egy másik fiatalnak.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.