Égig érő lábak és ballonkabát - Vajon Mihalik Enikő meztelenül csücsült a hajókorláton?

Cannes 2015 Mihalik Enikő mezítláb láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Viszlát, te gyönyörű Dél-Franciaország" - ezekkel a szavakkal búcsúzott a világhírű modell a 2015-ös cannes-i filmfesztiváltól.

Egy csodaszép nő, egy csodaszép környezetben - első ránézésre talán csak ennyit látunk azon a képen, amit Enikő tegnap posztolt ki Instagramjára. Ha azonban egy kicsit alaposabban szemügyre vesszük a fotót és a modell vékony és égigérő lábait, akkor rögtön feltűnik, hogy a sokat láttató kabát alatt bizony semmilyen más ruhadarab nem bújik meg. Enikő vajon csupán egy kabátot kapott magára az utolsó Cannes-ben töltött napon? Szavazz és dönts!

Forrás: Instagram/mreniko

Tényleg csak egy kabát van rajta?

Vetkőzős tánccal szexizik Mihalik Enikő! Íme a videó!http://www.life.hu/trend/20150522-mihalik-eniko-vetkozos-tanccal-szexizik.htmlA gyönyörű magyar modell szexi vetkőzős táncot mutatott be egy fotózás ebédszünetében. Trend--Vajna Timi kétmilliós estélyiben partizik Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150522-vajna-timi-ketmillios-estelyiben-partizik-cannes-ban.htmlAndy Vajna és felesége a cannes-i filmfesztiválon múlatják az időt. Tegnap este jótékonysági esten voltak, ahol Timi egy kétmillió forintos estélyiben csillogott.TrendOrigoJaj! Lady Gaga magassarkúban vette be a homokos tengerpartot!http://www.life.hu/trend/20150522-lady-gaga-enekesno-magassarkuban-ment-a-homokos-tengerpartra.htmlAz énekesnő általában extrém öltözékével kerül címlapokra, ezúttal azonban nagyon szerencsétlen cipőválasztásával hívta fel magára a figyelmet.Trend--Ejha! Alig lehet ráismerni Gillian Andersonrahttp://www.life.hu/trend/20150522-gillian-andersonra-a-hannibal-sorozat-es-az-x-aktak-sztarjara-alig-lehet-raismerni.htmlHihetetlenül szexi, szőke tincseivel alig lehet ráismerni Gillian Andersonra, aki eddig talán egyetlen szerepe kedvéért sem nézett ki ennyire bombasztikusan!Trend--Káprázatos, őrülten dögös estélyik - Ki volt az amfAR-gála legfényesebb csillaga?http://www.life.hu/trend/20150521-amfar-gala-cannes-2015-ott-volt-gigi-hadid-mihalik-eniko-karlie-kloss.htmlEgy hete kezdődött a cannes-i filmfesztivál, és ahogy az lenni szokott, a filmek mellett a ruhák is főszerepet kaptak. A csütörtök esti amfAR-gálán a filmcsillagok, világhírű modellek különösen kitettek magukért - mutatjuk is, miben pózoltak azon a bizonyos vörös szőnyegen. Trend--5 sminkbaki, amit SOHA ne kövess el!http://www.life.hu/trend/20150521-5-durva-sminkbaki-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlNincs is annál rosszabb, amikor egy szépen összerakott szettet és frizurát egy apró sminkbaki teljesen tönkretesz. Hogy ez sose fordulhasson elő, fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.