Megszületett Keira Knightley kisbabája

Forrás: AFP/Mladen Antonov -
James Righton Keira Knightley kisfiú kisbaba kislány gyermek megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több forrás is megerősítette a hírt, miszerint anyuka lett a törékeny színésznő. Gratulálunk!

Megszületett Keira Knightley és zenész férje, James Righton első gyermeke. A hírt az E! News lapnak erősítette meg a sztárpár egyik közeli forrása, ám több részletet, így a kisbaba nemét egyelőre nem árulták el.

Forrás: AFP/Mladen Antonov

Bár a színésznő még februárban, egy magazinnak adott interjújában elmondta, kissé aggódik, hogy fia születik.

Meg Ryan után szabadon! Keira Knightley is hisz a megjátszott orgazmus erejébenhttp://www.life.hu/trend/20150205-keira-knightley-a-vanity-fair-videojaban-a-harry-es-sally-mintajara-eljatssza-az-orgazmust.htmlMeg Ryan után szabadon! A brit színésznő a Vanity Fair Oscar-díjas száma kedvéért vállalta be a Harry és Sally ikonikussá vált jelenetét.TrendOrigoMegszületett Hargitai Bea kisfia - Meg is mutatta a csöppségethttp://www.life.hu/csalad/20150517-megszuletett-hargitai-bea-kisfia.htmlVasárnap reggel 9 óra 24 perckor megszületett Hargitai Bea kisfia, Jason Sidney. Gratulálunk a gyönyörű édesanyának! CsaládOrigoKeira Knightley bevállalta: meztelen cicikkel pózolthttp://www.life.hu/trend/20140828-keira-knightley-felmeztelenul-pozol-az-interview-magazinban.htmlA színésznő félmeztelenre vetkőzött az Interview magazin őszi különszáma kedvéért.TrendOrigoKislány lett! Megszületett a királyi bébihttp://www.life.hu/news/20150502-katalin-hercegnet-korhazba-szallitottak-megindult-a-szules.htmlVége a hosszú várakozásnak! Ma délelőtt egészséges kislánynak adott életet Katalin hercegné! News--Polgár Kriszta pocakja nem csak a baba miatt nő !http://www.life.hu/bulvar/20150520-csipkebe-bujtatta-pocakjat-polgar-kriszta.htmlPolgár Kriszta nagyon boldog, hogy második gyermekét várja, de örömébe egy kis üröm is vegyül. Már másodszor került veszélybe kisbabája, és kiderült, hogy szülés után meg kell műttetnie magát.TV + Bulvár--Ki akar lapos fejű gyereket? Ezt tedd, hogy ne legyen nyomott a baba tarkójahttp://www.life.hu/csalad/20150525-csecsemo-laposfejuseg-mit-tegyunk-hogy-ne-legyen-lapos-a-baba-tarkoja.htmlAnyaként őrülten nehéz mindig jó döntést hozni. Egyszerre követni a belső hangot, az anyai tanácsokat, más mamák ajánlásait, az oktatókönyvek tippjeit és a fórumozó anyukák trükkjeit. Ezekből kellene összegyúrni a legjobb megoldást bizonyos helyzetekre, és akkor még ott van az is, hogy a poronty egyébként pedig azt csinál, amit akar...CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.