Bódi Sylvi szörfruhában is bombázó

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi -
különleges rúdtánc alak szexi Bódi Sylvi szörf bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell megmutatta, milyen különleges ruhában merészkedik a tenger hullámaira, amikor hűvösebb a víz.

Leesett az állunk Bódi Sylvi fotójától, amit nemrég közösségi oldalán osztott meg. A képen látszott, hogy a sok szörfözés és rúdtánc jót tett a modellnek, aki kirobbanó formában van. Most azt is megmutatta Sylvi, milyen, amikor nem bikiniben pózol szörfdeszkája társaságában, hanem egy melegebb szerelésre cseréli a fürdőruhát.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi

„Alapvetően a bikiniben való szörfözésre szavazom, de ha egy picit hűvösebb vízbe kell merészkednem, akkor nagyon jól jön ez a profi, 2mm-es neoprén ruha" – írta a kép mellé Sylvi.

Cserpes Laura szemüvegben vadítja Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/trend/20150526-cserpes-laura-enekesno-szemuvegben-vaditja-berki-krisztiant-a-tv2-musorvezetojet.htmlSzemüveges, jó kislány formára váltott Cserpes Laura, akinek természetesen remekül áll az okuláré, és ezzel biztosan Berki Krisztián is egyetért.Trend--Hűha! Tolvai Reni és Kulcsár Edina fehérneműben szexiskedetthttp://www.life.hu/trend/20150526-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesno-es-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-fehernemuben-pozoltak.htmlAz énekesnő és a szépségkirálynő éppen Amerikában turnéznak, ahonnan nem mindennapi fellépőruhájukról posztoltak fotót.Trend--Nyári Dia őrülten szexi fotókon pózolthttp://www.life.hu/trend/20150521-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-hannaja-orulten-szexi-fotokon-pozolt.htmlA Barátok közt Hannájáról izgalmas fotósorozat készült. A színésznő maximálisan elégedett a gyönyörű, sokat sejtető képekkel.Trend--Ez igen! Gyönyörű kismama Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20150527-tatar-csilla-a-fonogram-galan-mutatta-meg-milyen-gyonyoru-kismama.htmlTatár Csilla tegnap a Fonogram-gála háziasszonya volt. A műsorvezető nagyon csinosan mutatott fehér, rövid ruhájában.Trend--3 szemfesték, amivel mindent túlélhetsz!http://www.life.hu/trend/20150526-3-szemfestek-amivel-mindent-tulelhetsz-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlNincs kedved színekkel kísérletezgetni, mert sokszor estél már abba a hibába, hogy egy roppant divatos színű szemhéjpúder rémesen állt? Szerezz be olyan alapszíneket, amik minden szemszínhez passzolnak, és nincs olyan alkalom, ahová ne viselhetnéd őket. Larion Oscar sminkmester elárulja, melyik az a 3 szín, ami mindig és mindenhol megállja a helyét.TrendThinkstockTolvai Reni is csatlakozott a smink nélkül szelfiző sztárokhozhttp://www.life.hu/trend/20150526-tolvai-reni-smink-nelkul-szelfizett.htmlTolvai Reni bikiniben lőtt magáról egy szelfit, amin nem visel sminket. Nagyon csinos!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.