Sosem látott fotó a magyar macsóról!

cukiság kép fotó TV2 Fem3Café Czippán Anett Varga Vivien Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyereknap alkalmából felcserélődtek a szerepek a Fem3 Café műsorában. Berki Krisztiánt és Czippán Anettet De Re Attila Luigi és Varga Vivien faggatták, és még egy érdekes fotóalbum is előkerült. 

Az ének iskolája két lurkója profi módon faggatta Berki Krisztiánt és Czippán Anettet. Majd előkerült Krisztiánról egy soha nem látott cuki fotó, amin még haja is volt a műsorvezetőnek.

„A harmadik születésnapomon készült a fotó. Három darab, marcipánból készült gyertyát és figurát kaptam. Milyen cuki voltam, divatosan öltöztem: zöld nadrág, fehér póló" – mondta Krisztián.

Mesterségesen fogan majd meg Vajna Timi gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150529-vajna-timi-uzletasszony-andy-vajna-producer-felesegenek-gyermeke-mestersegesen-fogan-majd.htmlAndy Vajna felesége arról vallott, hogy babát terveznek férjével, de valószínűleg a gólya érkezéséhez orvosi segítségre lesz szükségük.CsaládOrigoGörög Zita: "Lotti és Milán két teljesen különböző egyéniség"http://www.life.hu/csalad/20150529-gorog-zita-modell-musorvezeto-megmutatta-cuki-gyermekeit-lottit-es-milant-akik-ket-teljesen.htmlGörög Zita megmutatta két tündéri gyermekét. Milán második osztályos, Lotti pedig nemrég fejezte be az iskolai előkészítőt.Család--Olvadni való fotó: Nádai Anikó cuki pocokká változotthttp://www.life.hu/csalad/20150528-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-terhesen-cuki-pocokka-valtozott.htmlKerekded kismama lett az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. Anikó a közösségi oldalán mutatta meg, milyen egy leendő boldog anyuka, aki nem dacol a kilókkal.Család--Cicciolina elárulta titkos vágyáthttp://www.life.hu/csalad/20150528-cicciolina-azaz-staller-ilona-pornoszineszno-nagymama-szeretne-lenni.htmlAz egykori botrányhősnő mindennél jobban vágyik egy gyermekre, de állítja, ha már édesanya nem lehet, ideje lenne, hogy fia megajándékozza egy unokával.CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huZwack Izabella: „Az Unicum receptjét csak a család tudja"http://www.life.hu/csalad/20150528-zwack-izabella-a-zwack-unicum-birodalom-orokosevel-az-unicum-receptjerol-es-a-csaladi-vallalkozasrol.htmlAz Unicum egy olyan világmárka, amelyre nemcsak a Zwack család, hanem Magyarország is büszke lehet. Zwack Izabellával a titkos recept történetéről, a családi vállalkozásról és az édesapjáról beszélgettem.Család--Ha egy ötvenes asszony és egy huszonéves fiú találkozik - Házasság extrém korkülönbséggelhttp://www.life.hu/csalad/20150528-mukodhet-e-egy-hazassag-nagy-korkulonseggel.htmlKözépkorú nő megosztaná. Hasonlóan kezdődhetett az a hirdetés is, amelyet egy 48 éves asszony, Yet Wha, a ToyBoyWarehouse.com nevezetű - kimondottan idősebb hölgyek és fiatalabb férfiak számára létrehozott - társkeresőoldalon tett közzé. A keresése sikerrel zárult, megismerkedett ugyanis a 28 éves Jamesszel, akivel azóta is harmonikus kapcsolatban élnek. Házasság, gyerekek, boldog élet, míg meg nem halnak? Működhet egy kapcsolat ekkora korkülönbséggel? CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.