Így ugrott bele a házasságba Cindy Crawford és a férje

Forrás: Instagram/ Cindy Crawford -
medence házassági évforduló Cindy Crawford vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A topmodell és férje hétvégén ünnepelték 17. házassági évfordulójukat, amiről Cindy Crawford egy nagyon édes, közös fotóval emlékezett meg.

„17 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy együtt ugrunk bele az életbe. Boldog évfordulót, babe! Szeretlek!” – írta a modell a kép mellé, melyen egy medencébe ugranak kézenfogva, nagy boldogságban.

Forrás: Instagram/ Cindy Crawford

Rande Gerbernek és a smink nélkül is gyönyörű Cindy Crawfordnak egyébként két gyönyörű gyermeke született.

Bréking! Kim Kardashian terheshttp://www.life.hu/csalad/20150601-kim-kardashian-masodik-kisbabajaval-terhes.htmlHónapok óta mennek a találgatások, hogy Kim Kardashiannak és Kanye Westnek születhet-e második gyermeke. Úgy látszik, a napi öt próbálkozás végül meghozta gyümölcsét.CsaládOrigoÍgy nyaral Beyoncé és családjahttp://www.life.hu/csalad/20150529-beyonce-nagyon-cuki-csaladi-kepeket-posztolt-olaszorszagi-nyaralasukrol.htmlBeyoncé, Jay-Z és Blue Ivy Olaszországban nyaralnak, ahonnan tündéri anya-lány és apa-lánya fotókat posztolt az énekesnő.CsaládOrigoNagyon cuki! Olivia Wilde kisfia a kutyájukon pihen!http://www.life.hu/csalad/20150529-olivia-wilde-kisfia-otis-a-kutyajukon-pihen.htmlA színésznő tündéri fotót posztolt kisfiáról, ahogyan a család kutyusán pihenget.Család--Berki Krisztián gondoskodó apuka – nézd meg az édes fotót!http://www.life.hu/csalad/20150529-berki-krisztian-gondoskodo-apuka.htmlA műsorvezető újra megmutatta, milyen cuki apuka, és mennyire odafigyel kislányára.CsaládOrigoMegható képet posztolt kislánya keresztelőjéről Milla Jovovichhttp://www.life.hu/csalad/20150527-milla-jovovich-meghato-fotokat-posztolt-kislanya-keresztelojerol.htmlA színésznő második gyermekének május 22-én tartották a keresztelőjét. A ceremónia meghitt és bensőséges volt.Család--Chris Hemsworth és kislánya nagyon édesek együtt! Íme a tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150523-chris-hemsworth-a-forgatasi-szuneteket-is-kislanyaval-tolti.htmlA lélegzetelállítóan szexi színész, aki többek között Thort alakítja, minden időt kihasznál, hogy gyerekeivel legyen - így legújabb filmjének forgatási szüneteit is kislányával töltötte.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.