Dita Von Teese dekoltázsával indítanánk a napot

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
gála szexi Dita Von Teese táncosnő dekoltázs ruha börleszk Los Angeles Zuhair Murad burleszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álomszép ruhában és mutatós dekoltázzsal gálázott Los Angelesben a burleszktáncosnő.

Van mit tanulni Dita Von Teese-től. A 42 éves táncosnő előszeretettel mutatja meg a nagyérdeműnek szexisebb oldalát, mindezt anélkül, hogy közönségessé válna.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A fehérneműtervezőként is ténykedő Dita ezúttal egy hétvégi gálán öltötte magára álomszép Zuhair Murad estélyijét, amely bizony egyáltalán nem fukarkodott a mellkivágásban.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

És még így is a jó ízlés határain belül maradt.

Dita Von Teese, a stílusikon

A burleszk koronázatlan királynőjének különös gonddal megkreált és összetéveszthetetlen külsejére már egy állatvédő szervezet is felfigyelt, hogy "adottságait" kihasználva felhívja a figyelmet az állatkínzás és a mértéktelen szőrmehasználat ellen - kattints ide érte!
Kézfogás egy dögös idegennel? Lehet, hogy már az érintése megölhttp://www.life.hu/drlife/20150521-milyen-bacik-vannak-a-kezunkon-ezert-kiemelten-fontos-a-kezmosas.htmlGondold végig, mennyi mindent érintesz meg, ameddig reggel beérsz dolgozni! Kulccsal zárod az ajtót, majd megnyomod a lifthívót. Ujjaddal megérinted az F betűt, majd a kapunyitóval is bíbelődsz. Megragadot a kapaszkodót a villamoson, a mertóban pedig megkapaszkodsz a mozgólépcső korlátjába. Vagy épp tankolsz a kocsidba. Aztán pénzt veszel elő a pékségben, és ha nem figyelsz, mindet átviszel a laptopod billentyűire is.Dr. LifeThinkstockÍgy kell ízlésesen dekoltázst villantani - Jennifer Lopez nagyon szexi! http://www.life.hu/trend/20150426-jennifer-lopez-dekoltazst-villantott.htmlJennifer Lopeztől már megszokhattuk, hogy mindig a legjobb formáját hozza. Most sem történt ez másként. TrendNorthfotoHorváth Éva nyerte ma a dekoltázsvillantó versenythttp://www.life.hu/trend/20150529-horvath-eva-modell-musorvezeto-nyerte-ma-a-dekoltazsvillanto-erdemrendet.htmlA modell egy szexi fotóval kívánt szép napot rajongóinak, mi pedig nem hagyhatjuk szó nélkül, hiszen van mit nézni a képen.Trend--Cicivillantás, dekoltázsharc - kit érdekel? A legcsinosabb színésznők a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150524-a-legcsinosabb-szinesznok-a-cannes-i-filmfesztivalon-2015-ben.htmlAz utóbbi napokban a színésznők mellett szebbnél szebb modellek, énekesnők, celebek lepték el Cannes vörös szőnyegét. Ám a fesztivál mégiscsak a filmekről szól, és akármilyen dögös volt a mi Palvin Barbink, és akármilyen mély volt Gigi Hadid dekoltázsa, most mégis a filmfesztivál legcsinosabb színésznőit mutatjuk be. Ki volt a ti kedvencetek?TrendOrigoBikinifelső nélkül szexizik Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20150531-amber-rose-bikinifelso-nelkul-szexizik.htmlA fenékkirálynő ezúttal sem hagyott minket fenék fotó nélkül. Amber Rose egy medencében szexizik.Intim--Szexi, szülinapos sztárok júniusra: isten éltesse az urakat!http://www.life.hu/intim/20150529-junius-szulottei-wentworth-miller-shia-labeouf-dave-franco-chris-evans-johnny-depp.htmlEgy dögös szökevény, egy sármos nagyöreg, egy bosszúálló, egy szexisten és egy híres öcsi. Vagyis ha sztárszületésnapokról van szó, júniusban sem maradunk hoppon. Íme az ünnepeltek.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.