Gwyneth Paltrow kiakadt, amiért más színésznőkhöz hasonlítgatják

Forrás: AFP/Michael Buckner -
Reese Witherspoon vállalkozás Gwyneth Paltrow hasonlítás életmód Jessica Alba Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy ideje már saját életmódoldala büszke tulajdonosa, és kikéri magának, hogy egy kalap alá vegyék ilyen fajta törekvéseit más színésznőkével.

Eljött az a pont, amikor Gwyneth Paltrownak elege lett. A szélsőséges életmódjáról híres színésznő - aki ebből épített vállalkozást - szerint a média szerinte előszeretettel hasonlítja őt más kolléganőihez, akik hozzá hasonló oldalakon építik fel saját új márkájukat.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Sztárok, akik okos tanácsaikkal váltanák meg a világot

Vajon nekik nem elég a vörös szőnyeg, a kasszasikerek és a csillogás? Ők úgy érzik, biztosan tudják a szépség, a siker, a tökéletesség titkát? Nem egy világsztár érezte azt az utóbbi években, hogy minél több embernek szeretne nagyon okos tanácsokat osztogatni. A Life.hu korábban ITT szedte egy csokorba azokat a hírességeket, akik a világhálón is próbálgatják magukat.
Szexi bikinis képeken pózolt a popcornfüggő Jessica Albahttp://www.life.hu/trend/20150527-jessica-alba-bikiniben-pozolt-a-shape-magazinban-es-popcornfuggosegerol-is-beszelt.htmlA színésznő egy amerikai magazinban mutatta meg hibátlan alakját, ráadásul néhány titkáról is mesélt a lapnak adott interjúban.Trend--Gwyneth Paltrow megtalálta ikertestvéréthttp://www.life.hu/csalad/20150602-gwyneth-paltrow-edesanyja-ugyanugy-nezett-ki-mint-o.htmlGwyneth Paltrow teljesen megdöbbent egy édesanyjáról készült kép láttán. CsaládOrigoDiéta, életmód akkor és most – 10 év alatt nagyot változott a világhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150522-igy-valtozott-az-utobbi-10-evben-az-egeszseges-taplalkozas-megitelese.htmlŐrült kalóriaszámlálás vagy okosan összerakott étrend? Zsírok: igen vagy nem? Ha úgy érzed, már szinte eltévedsz a táplálkozási tanácsok erdejében, hidd el, nem vagy egyedül, az utóbbi 10 évben ugyanis rengeteg dolog megváltozott, amiket nem árt észben tartani. Ez Zsír!ThinkstockBevállalták: smink nélkül szelfizett Gwyneth Paltrow Demi Moore-ralhttp://www.life.hu/trend/20150525-gwyneth-paltrow-es-demi-moore-smink-nelkul-szelfiztek.htmlMíg a legtöbb nő az utcára sem lépne ki arcfesték nélkül, addig Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Amber Valletta és Amanda de Cadenet még egy fotót is simán bevállal.TrendAFPBlake Lively a Harvardra készülhttp://www.life.hu/news/20150430-blake-lively-a-harvard-egyetem-uzleti-iskolajaba-szeretne-jarni.htmlA színésznő nagy álma, hogy a világ egyik leghíresebb egyetemén csiszolhassa tovább tudását.News--Gwyneth Paltrow a szexre esküszik - Így tartja magát formában a filmcsillaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20150519-gwyneth-paltrow-elarulta-tokeletes-alakjanak-titkat.htmlA hollywoodi filmsztár elárulta, mi a sokak által annyira irigyelt alakjának titka. És most nem a makrobiotikus étrendet hozta fel.Ez Zsír!AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.