Így nézett ki Kylie Minogue a 80-as években!

Forrás: Instagram/ Kylie Minogue -
mosoly fotó Kylie Minogue szoknya mezítláb hangulat 80-as évek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves Kylie Minogue fiatalkori képet posztolt Instagram oldalára. Az ausztrál énekesnő a 80-as években készült fotót tett közzé.

Bozontos hajjal, széles mosollyal, rövid kis szoknyában, mezítláb pózol fiatalkori fotóján a nagy átváltozóművész, Kylie Minogue. Nagyon bájosan fest a tizenéves énekesnő, igazi 80-as évek hangulatot áraszt a fotó.

Forrás: Instagram/ Kylie Minogue

25 év, 25 frizura - Kylie Minogue hajkölteményei

A külsejét örökké változtató popsztárnak az évek folyamán mindig sikerült meglepnie rajongóit - hol fantasztikus, hol kevésbé jól sikerült frizuráival.

Szépségkampány arca lett a transznemű modellhttp://www.life.hu/trend/20150605-andreja-pejic-transznemu-modell-egy-kozmetikai-ceg-arca-lett.htmlAndreja Pejic korábban a Vogue címlapján szerepelt elsőként, mint transznemű modell, most pedig szintén elsők között van, akit egy kozmetikai kampány arcának szerződtetnek transzneműként.Trend--Stílust váltott Victoria Beckham?http://www.life.hu/trend/20150604-victoria-beckham-divattervezo-ujra-szines-ruhaban-jelent-meg.htmlA klasszikus és minimalista stílus királynője, Victoria Beckham szokatlan ruhában lépett utcára.Trend--Conchita-szakállat szeretnél? Töltsd le a legújabb alkalmazást!http://www.life.hu/trend/20150604-conchita-wurst-szakallad-lehet-egy-alkalmazas-segitsegevel.htmlWurstify – így nevezik azt az alkalmazást, amellyel könnyedén kipróbálhatod, hogy állna neked a híres szakáll.Trend--Hoppá! A nővé vált Bruce Jenner egy szépségkampány arca lesz!http://www.life.hu/trend/20150604-bruce-vagyis-caitlyn-jenner-egy-szepsegkampany-arca-lesz.htmlCaitlyn Jenner, úgy látszik, lánya, Kendall nyomdokaiban lép, ugyanis a nemátalakító műtétek után a divatipar felé kacsingat.Trend--Praktikus kiegészítők a strandszezonra http://www.life.hu/trend/20150522-csinos-kiegeszitok-a-strandszezonra.htmlIsteni hétvége elé nézünk, hiszen tombol a nyár! Ha nyaralni indulsz, vagy csak a legközelebbi vízpartod célzod meg, és még nem szerezted be a szükséges kiegészítőket, most itt az idő - mutatjuk is, mire van szükség a fürdőrucin túl!TrendThinkstockCsupasz legyen, vagy bozontos? Szőrtrendek 2015-ben http://www.life.hu/trend/20150522-szortelenites-szortrendek-2015-ben.htmlHa azt hitted, csak ruha- és sminktrendek léteznek, tévedsz. Az sem mindegy, hogyan, hol és milyenre szőrteleníted a tested különböző területeit. Eláruljuk, mi a trendi a szőrtelenítés terén 2015-ben!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.