Hoppá, Pély Barna elszólta magát: így néznek ki smink nélkül a szépségkirálynő-jelöltek

Life.hu smink nélkül szépségkirálynő-választás Miss Universe Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holnap lesz a nagy megmérettetés, és már javában folynak az előkészületek.

A Miss Universe Hungary szépségverseny próbáján járt a Life.hu VJ-je, Németh Máté, ahol egy interjú erejéig mikrofonvégre kapta Pély Barnát. Az énekes elmondta, hogy miként került a szépségek gyűrűjébe, de azt sem titkolta, hogy miként is festenek a lányok valójában smink nélkül. A részletekért kattints a videóra!

Világsztár a Miss Universe Hungary döntőjénhttp://www.life.hu/bulvar/20150605-vilagsztar-christopher-lambert-a-miss-universe-hungary-dontojen-kozos-fotot-is-keszithetsz-vele.htmlHatalmas várakozás övezte, ki teszi tiszteletét idén a világsztár a Miss Universe Hungary döntőjén. Most végre lehullt a lepell.TV + BulvárNorthfotoVajon melyik lány nyeri el a Miss Universe Hungary koronát? Bemutatjuk őket!http://www.life.hu/bulvar/20150603-kulonleges-lanyok-versenyeznek-a-miss-universe-hungary-koronaert.htmlSzépek és ügyesek Vajna Timi szépségkirálynő-jelöltjei, a Miss Universe Hungary 2015 indulói. Ha kell, homokzsákot pakolnak, megoldanák a Földet érintő globális problémát, a környezetszennyezést, és gyógyítanának betegeket, elesetteket. Bemutatjuk a második négy szépséget!TV + BulvárOrigoCsupaszív lányok versenyeznek a Miss Universe Hungary koronáért!http://www.life.hu/bulvar/20150602-ok-versenyeznek-a-miss-universe-hungary-koronaert-bemutatjuk-vajna-timi-szepsegeit.html16 gyönyörű lány száll versenybe szombat este az Erkel Színházban a Miss Universe Hungary 2015 koronájáért. Olyan lányok, akiknek a legszebbnek járó koronán kívül csupa hétköznapi vágyaik vannak, átlagos életet élnek, tanulnak. Segítik az elesetteket, vagy törekszenek a „világbékére", azaz a földet érintő globális problémák megoldására. Bemutatjuk őket!TV + BulvárOrigoÉletet mentenek, betegeket gyógyítanak Miss Universe Hungary lányai, ismerd meg őket!http://www.life.hu/bulvar/20150604-miss-universe-hungary-lanyai-bemutatkoznak.htmlNem csak gyönyörűek a Miss Universe Hungary indulói! A fiatal lányok közül többen is irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkeznek, hátborzongató történetek résztvevői voltak. TV + BulvárOrigoJóképű sportolóval jár a Miss Universe Hungary győztesehttp://www.life.hu/intim/20140929-kelemen-henrietta-a-miss-universe-hungary-gyoztese-jansik-szilard-a-ferencvarosi-polocsapat-tagjaval.htmlJansik Szilárd, a ferencvárosi pólócsapat tagja négy éve rabolta el Kelemen Henrietta, a Miss Universe Hungary győztesének szívét.Intim--Kulisszatitkok a Miss Universe szépségversenyről: Vajna Timi nem követi, hanem diktálja a trendet!http://www.life.hu/bulvar/20150604-kulisszatitkok-a-miss-universe-szepsegversenyrol-vajna-timi-nem-koveti-hanem-diktalja-a-trendet.htmlGyémánt kifutóval, több milliós ékszerekkel, és ezzel járó, kiemelt biztonsági intézkedésekkel készülnek a Miss Universe Hungary döntőjére. Eláruljuk a kulisszatitkokat!TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.