gyermekvállalás családalapítás szerelem Megasztár énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő boldog párjával, de a gyerekvállalást nem szeretné elkapkodni, első lépésként párkapcsolatát akarja erős alapokra helyezni.

Tóth Vera úgy gondolja, akkor szeretne gyermeket, ha már teljesen összecsiszolódtak párjával és semmi nem ingathatja meg kapcsolatukat – írja a Best.

Tóth Vera Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„A párommal sokat beszélgetünk a családalapításról. Először le kell raknunk az erős alapokat, hogy a mi közös várunk ráépülhessen. Ha majd lesznek viharok – mert minden családban vannak – nehogy összedőljön a vár. Sok mindenben bolondos, ösztönös lány vagyok, de a gyerekvállalásban nem. Még nincs itt az ideje" – magyarázta Vera, aki párjáról is mesélt.

„Ádám kommunikációs szakember, most éppen munkahelyet vált, igazgató lesz. Szereti a zenét, van egy fantasztikus gitárgyűjteménye. Általa nem csak szerelmet kaptam, hanem egy új családot is" – mondta az énekesnő.

Durva vádak érték Tóth Vera kedvesét

Ahogy a Life.hu is megírta, féltik párjától a boldog és szerelmes Tóth Verát. Az énekesnő gonosz vádak áldozatává vált, ő azonban kiáll szerelméért.
Pirner Alma elárulta, kisfia vagy kislánya leszhttp://www.life.hu/csalad/20150605-pirner-alma-rudtancvilagbajnoknak-kisfia-lesz-a-kismama-nagyon-boldog-es-ezt-egy-videoval-jelezte.htmlA rúdtáncvilágbajnok közösség oldalán, egy cuki, lufis videóval megspékelve tudatta a világgal, hogy milyen nemű lesz születendő gyermeke. Család--Sarka Kata: "Wellnessezni voltunk a gyerekekkel, amikor megtörtént a baj"http://www.life.hu/csalad/20150604-sarka-kata-uzletasszony-wellnessezni-volt-a-gyerekekkel-amikor-megtortent-a-baj.htmlA Life.hu sztárszerzőjének kisfiát a pihenés kellős közepén érte baleset. Kata rettegett, hogy kisfia maradandó sérülést szerzett.Család--Erdei Zsolt megdöbbentő vallomása: "Féltem megszeretni Grétit"http://www.life.hu/csalad/20150604-erdei-zsolt-vilagbajnok-boxolo-bevallott-felt-megszeretni-koraszulott-kislanyat-gretit.htmlA világbajnok boxoló bevallotta, sokáig nem merte megszeretni kislányát – ezzel saját magát próbálta védeni.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huSosem látott fotó a magyar macsóról!http://www.life.hu/csalad/20150529-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-cuki-gyermekkori-fotot-mutatott-a-fem3cafe-adasaban.htmlGyereknap alkalmából felcserélődtek a szerepek a Fem3 Café műsorában. Berki Krisztiánt és Czippán Anettet De Re Attila Luigi és Varga Vivien faggatták, és még egy érdekes fotóalbum is előkerült. Család--Így alszik szerelmével Caramelhttp://www.life.hu/csalad/20150527-caramel-megasztar-gyoztes-enekes-cukin-egyutt-aludt-kislanyaval-sophieval.htmlCuki, összebújós fotót posztolt a Megasztár győztese – ez aztán a szívet melengető családi fotó.Család--Tinédzser gyerekek a hitvesi ágyban - Hol kell meghúzni a határt?http://www.life.hu/csalad/20150603-meddig-egeszseges-egyutt-aludni-a-gyerekkel.html"Mégis mi az abnormális abban, ha együtt alszik a gyerek a szülőkkel? Lányom is velünk aludt 7 éves koráig, most már külföldön él, de normális. Fiaim szintén velünk aludtak 8 évig, mert szerettek velünk aludni az ágy meg nagy, elfértünk. Most 11-13 évesek, külön szobában, de még mindig szeretnek néha hozzánk bújni."CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.