Rubint Réka kislánya Lara, mintha édesanyja ikertestvére lenne

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala -
Rubint Réka ikertestvér hasonlóság fitness Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint két tojás úgy hasonlít egymásra a fitnesslady és lánya. A szavunk elállt Réka fotója láttán, amit közösség oldalán osztott meg a rajongóival.

"Ki kicsoda?" - tette fel a fotó mellett a találós kérdést Réka. Természetesen azért kitalálni, hogy az első fotón, kislánya, Lara látható, a második képen, pedig a büszke anyuka. Az egyforma ruha, napszemüveg és háttérnek köszönhetően olyan, mintha Lara, a kicsi Rubint Réka lenne és végül is kijelenthetjük: nem esett messze az alma a fájától.

Lara és Réka Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

Megvan, ki lép Rubint Réka nyomdokaiba

„Lara már korábban is beállt az óráimra, ha volt kedve, de csak a hátsó sorba, inkognitóban. Soha nem erőltettem, hisz sportol eleget, heti négyszer lovagol, heti kétszer teniszezik. Látva ezt a tendenciát, megkérdeztem, lenne-e kedve együtt csinálni egy közös edzésprogramot"- mesélte a Life.hu interjújában Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.