44 milliós lakást vásárolt a 6 éves kislányának magyar rapper

luxuslakás óvoda Dynamic lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, az óvodai ballagása alkalmából kapta a budai lakóparkban vásárolt luxuslakást a hat és fél éves kislány.

Dynamic egy lakóparkban vásárolt luxuslakást a kislányának, a 105 négyzetméteres otthonhoz 100 négyzetméteres körterasz is dukál. A rappernek négy gyermeke van, akikről előszeretettel gondoskodik. A férfi a zenei karrierje mellett különféle vállalkozásokban is érdekelt.
"Nekem mindig a gyerekeim a legfontosabbak, az a fontos, hogy az ő jövőjüket biztosítsam – mondta a Blikknek Dynamic. – A környezetemből sokan mondogatták, hogy talán túlzás, a valóságtól elrugaszkodott ötlet egy lakással meglepni Linettet az óvodai ballagása alkalmából, de nem érdekel, ki mit gondol. Ha megtehetem, miért ne tenném meg? Ráadásul engem igenis megnyugtat a tudat, hogy lesz hová mennie, amikor majd ki akar repülni otthonról. Az is a lakásvásárlás mellett szólt, hogy a sok pénzügyi botrány után az ingatlan még mindig biztos, jó befektetésnek tűnik."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.