Képernyőn a rock&roll baby! Premier a LifeNetwork-ön

Forrás: Jön a baba -
LifeNetwork Jön a baba Hadas Krisztával premier Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok zene, mosolygós család - a délutáni filmhez érdemes bekészíteni valami finomságot, és garantáljuk, hogy mosolyogni fogtok háromnegyed órán keresztül. Na jó, egy picit talán sírni is. De Zsuzsák története igazán szívderítő - nem érdemes kihagyni a Jön a baba vasárnapi adását. 

Vasárnap 16 órától megnézheted a LifeNetwork-ön a Jön a baba Hadas Krisztával második évadának legújabb részét.

A remek hangulatra emlékszem kristálytisztán, a gyönyörű szülőszobára, a nagyon kedves csapatra, akik vártak minket, és arra, hogy nagyon iparkodtunk mindehhez Székesfehérvárra, ahol egy zenész család kislányának megszületését asszisztálhattuk végig Hadas Krisztával -írja Kéky Kira Zsuzsa szüléséről.

Forrás: Jön a baba

A kicsi Lilla csodásan fejlődik: nap mint nap valami újdonsággal rukkol elő: mosolyog, már gügyög, "beszélget" az emberrel. Az egész család érte rajong. Zsuzsáék egyre többször tudnak kimozdulni, tervezik a nyaralást, sőt már a téli korizást is, meg azt, hogy majd húzzák magunk után szánkón a kislányukat.

Nézd meg megható és vidám történetüket a LifeNetwork csatornán! Ismétlés vasárnap éjfélkor, hétfő reggel 8-kor és 20 órakor is.

Ettől a fotótól elolvadsz! Együtt a kis herceg és kis hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20150607-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno-kozos-fotoja.htmlEgy kép György hercegről vagy Sarolta hercegnőről már önmagában nagyon aranyos. Na de így, hogy ketten vannak? Tündéri!Család--Anyjára ütött Demcsák Zsuzsa lányahttp://www.life.hu/csalad/20150604-anyjara-utott-demcsak-zsuzsa-lanya.htmlDemcsák Zsuzsa saját gyerekkoráról és gyermekeiről mesélt Sarka Katának és Váczi Gergőnek.CsaládOrigoGwyneth Paltrow megtalálta ikertestvéréthttp://www.life.hu/csalad/20150602-gwyneth-paltrow-edesanyja-ugyanugy-nezett-ki-mint-o.htmlGwyneth Paltrow teljesen megdöbbent egy édesanyjáról készült kép láttán. CsaládOrigoAmíg a nő megszülte fiát, meghalt a lányahttp://www.life.hu/csalad/20150602-amig-a-no-megszulte-fiat-meghalt-a-lanya.htmlVannak pillanatok, melyek örökre belevésődnek egy család történetébe: Ohióban egy napon érte öröm és szörnyűséges tragédia Adamsonékat. CsaládThinkstockMeg sem nézik unokájukat! - Éva története a LifeNetworkonhttp://www.life.hu/csalad/20150531-jon-a-baba-eva-tortenete.htmlÉva történetét, a különleges vidéki hangulatot bociszületéssel, birkanyírással vasárnap 16 órakor láthatjátok a LifeNetwork csatornán! Tartsatok velünk, mert nálunk újra " Jön a baba ".CsaládOrigoMádai Vivient depresszió gyötörte szülés utánhttp://www.life.hu/csalad/20150531-madai-vivient-depresszio-gyotorte-szules-utan.htmlMádai Vivien bevallotta, átesett a szülés utáni depresszión, amit aztán hamarosan le is győzött. A fiatal anyuka állítja, a stressztől fogyott le. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.