Sok zene, mosolygós család - a délutáni filmhez érdemes bekészíteni valami finomságot, és garantáljuk, hogy mosolyogni fogtok háromnegyed órán keresztül. Na jó, egy picit talán sírni is. De Zsuzsák története igazán szívderítő - nem érdemes kihagyni a Jön a baba vasárnapi adását. 

Vasárnap 16 órától megnézheted a LifeNetwork-ön a Jön a baba Hadas Krisztával második évadának legújabb részét. 

A remek hangulatra emlékszem kristálytisztán, a gyönyörű szülőszobára, a nagyon kedves csapatra, akik vártak minket, és arra, hogy nagyon iparkodtunk mindehhez Székesfehérvárra, ahol egy zenész család kislányának megszületését asszisztálhattuk végig Hadas Krisztával -írja Kéky Kira Zsuzsa szüléséről.

Forrás: Jön a baba

A kicsi Lilla csodásan fejlődik: nap mint nap valami újdonsággal rukkol elő: mosolyog, már gügyög, "beszélget" az emberrel. Az egész család érte rajong. Zsuzsáék egyre többször tudnak kimozdulni, tervezik a nyaralást, sőt már a téli korizást is, meg azt, hogy majd húzzák magunk után szánkón a kislányukat.

Nézd meg megható és vidám történetüket a LifeNetwork csatornán! Ismétlés vasárnap éjfélkor, hétfő reggel 8-kor és 20 órakor is.