Szexi kismama és istennő: így fest smink nélkül, bikiniben a terhes Nádai Anikó

valóvilág terhesség család Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta terhes pociját fürdőruhában a ValóVilág egykori felfedezettje, aki augusztusra várja a kisfiát.

Bájos képet posztolt magáról az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, Nádai Anikó a hivatalos Facebook-oldalára. A fekete szépség, akit mindig vékony lányként ismertünk, nemrég bevallotta: immár 10 kilót szedett fel a terhesség előtti állapothoz képest. Azonban azt sem tagadja , hogy még csak nem is harcol a kilók ellen. Nemrég azon viccelődött, hogy egy kis pocokhoz hasonlította magát egy fotója láttán, amit közzé is tett, most pedig egy bikinis képpel örvendeztette meg a rajongóit.

Forrás: Facebook / Nádai Anikó

Kilók ide, kilók oda, azt el kell ismerni: Anikó bikiniben is gyönyörű. Az, ahogy felvállalja természetes valójában magát, amilyen felszabadult, és amennyire sugárzik róla a boldogság, mind-mind lenyűgöző szépségűvé teszi őt.

Anikó rajongói is így gondolták, hiszen örömmel kommenteltek a képe alatt. "Ó, de szexi a kismama" – írta egy férfi, míg egy másik azt írta: "Anikó, te istennő vagy". De a hölgyek tetszését is elnyerte a fotó: "Jaj, de gyönyörű kismama vagy... Nagyon jó az alakod így is" – írta egy nő, de mindenki egyöntetűen úgy véli, meseszép kismama lett Anikóból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.