Ördög Nóra angol vénkisasszonynak öltözött

Forrás: TV2 -
ruha vénkisasszony Az ének iskolája Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig csinos Ördög Nóra egészen új stílust próbált ki a gyerekek tehetségkutatójának döntőjén.

Az ének iskolája döntőjén Juhos Zsófi volt a befutó, Szulák Andi különleges hangú tanítványa vitte el a főnyereményt.

Ördög Nóra nem a szokásos csini miniruhában vezette a műsort, ezúttal inkább a múlt divatját idézte.

Forrás: TV2

A műsorvezető púderszínű ruhája kissé vénkisasszonyos hatást kelt, és talán éppen emiatt jutott eszünkbe frizurájáról is a Váratlan utazás című sorozat Hetty nénije.

Forrás: TV2

Ada szexi bikinis szelfit posztolthttp://www.life.hu/trend/20150607-ada-szexi-bikinis-szelfit-posztolt.htmlAda odatette magát a vízparton. Dögös képpel lepte meg a rajongókat.Trend--Így akarunk kinézni 57 évesen - Sharon Stone állati dögöshttp://www.life.hu/trend/20150607-sharon-stone-57-evesen-is-csodaszep.htmlNem akarjuk elvinni, hogy Sharon Stone már a hatodik X-hez közeledik.Trend--Csobot Adél káprázatosan széphttp://www.life.hu/trend/20150607-csobot-adel-kaprazatosan-szep.htmlCsobot Adéltól megszokhattuk, hogy folyton mosolyog, és jól is teszi, hiszen éppen ettől annyira elbűvölő.Trend--Hoppá, Pély Barna elszólta magát: így néznek ki smink nélkül a szépségkirálynő-jelöltekhttp://www.life.hu/trend/20150605-pely-barna-enekes-elmondta-hogy-neznek-ki-smink-nelkul-a-szepsegkiralyno-jeloltek.htmlHolnap lesz a nagy megmérettetés, és már javában folynak az előkészületek.TrendFotó: Margitay Klára/Life.huArcot mosni mindenki tud - vagy mégsem? http://www.life.hu/trend/20150605-a-leggyakoribb-hibak-amiket-elkovethetsz-az-arcmosasnal.htmlÚgy tűnhet, hogy az arcmosás az egyik legegyszerűbb bőrápoló rutin, de ha nem csinálod helyesen, akkor további következményekkel kell számolnod. Jöjjön néhány gyakori hiba, de abban is segítünk, hogyan javítsd ki őket!TrendThinkstockÍgy nézett ki Kylie Minogue a 80-as években!http://www.life.hu/trend/20150605-kylie-minogue-a-80as-evekbol-posztolt-bajos-fotot.htmlA 47 éves Kylie Minogue fiatalkori képet posztolt Instagram oldalára. Az ausztrál énekesnő a 80-as években készült fotót tett közzé.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.