Keira Knightly többet keres egy filmmel, mint a férje egy év alatt

Forrás: AFP/Jason Merritt -
James Righton Keira Knightley pénz Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keira Knightly  férje, James Righton zenész jelenleg a Klaxons nevű formáció zongoristája és vokalistája. A 31 éves férfi annyit keres egész évben, amennyit felesége egy munkával lazán megszerez! Sőt!

A színésznőnek, aki smink nélkül is bátran megmutatja magát, és a zenésznek nemrég született meg első gyereke. Míg az anya és a baba otthon vannak, James Righton viszi haza a pénzt, ami egyébként nem valami sok, ahhoz képest, hogy egy hollywoodi férjről van szó. Egy évben nagyjából kétmillió forintot keres a híresség.

Azért nem kell aggódni a párocskáért, hiszen a színésznő egy munkával ennek sokszorosát is simán megkeresi.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ki a legjobban kereső színésznő Hollywoodban?

A Forbes magazin 2014-es listája összeszedte a legjobban kereső hollywoodi színésznőket. Tudd meg, kik végeztek az első helyen!
Helen Mirren vallomása: „Soha nem éreztem szükségét egy gyereknek”http://www.life.hu/csalad/20150606-helen-mirren-oszinten-vallott-arrol-hogy-miert-nem-szuletett-soha-gyereke.htmlAz Oscar-díjas színésznő, aki kiváló alakítást nyújt anyaszerepben is, a valóságban soha nem vágyott erre az élményre. A 69 éves Helen Mirren most őszintén vallott arról, hogy miért nem született soha gyermeke.Család--Közösségi oldalán reklámozza a szoptatást a gyönyörű modell! Íme, a fotó!http://www.life.hu/csalad/20150606-doutzen-kroes-modell-kozossegi-oldalan-reklamozza-a-szoptatast.htmlA kétgyermekes Doutzen Kroes egyenesen imád szoptatni – és ezt most újra bebizonyította.Család--Meglepő! Justin Bieber egészen új oldalát mutatta meg!http://www.life.hu/csalad/20150606-justin-bieber-enekes-imadja-5-eves-feltestveret-jaxont.htmlAz énekes megmutatta eddig rejtett oldalát – a kistestvérről gondoskodó báty szerepében tündökölt.Család--De édes! David Beckham focizni tanítja kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150605-david-beckham-focizni-tanitja-kislanyat-harpert.htmlNéhány napja még biciklizni tanította Harpert a sármos exfocista, ma délelőtt pedig focileckéket adott egyetlen kislányának.Család--George Clooney szülőfalujában bulizott feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20150605-george-clooney-es-amal-clooney-a-szinesz-szulofalujaban-augustaban-jartak.htmlA párocska, akik általában a legdrágább helyeken szállnak meg és a legdrágább ételeket eszik, ezúttal szerény körülmények közé utaztak vidékre. A sármos színész ugyanis elvitte feleségét 1000 fős kis szülővárosába.Család--Bréking! Kim Kardashian terheshttp://www.life.hu/csalad/20150601-kim-kardashian-masodik-kisbabajaval-terhes.htmlHónapok óta mennek a találgatások, hogy Kim Kardashiannak és Kanye Westnek születhet-e második gyermeke. Úgy látszik, a napi öt próbálkozás végül meghozta gyümölcsét.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.