Sarka Kata ismét új szerepben mutatkozik be

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sarka Kata EzZsír LifeNetwork
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata nagy feladat elé néz. Június 20-tól a LifeNetwork csatorna műsorvezetőjeként láthatják a tévénézők. 

Június 20-tól Sarka Kata vezeti az Ez Zsír című műsort a LifeNetwork-ön, Magyarország első számú életmódcsatornáján.

A műsorban hazánk vezető súlyszakértői, életmód- és táplálkozási tanácsadói, edzői arra adnak választ, hogyan szabadulhatunk meg könnyen, gyorsan és egészségesen a felesleges kilóktól. Kata nem véletlenül lett a műsor háziasszonya, ő maga nemcsak leszámolt a kilókkal, de bronzérmet vehetett át gyönyörű, kidolgozott testéért a FitBalance fitneszversenyen.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Hatalmas önfegyelmet tanúsított a diéta terén is, így méltó képviselője lehet az egészséges életmódnak.

Kövesd az Ez Zsír című műsort a LifeNetwork-ön!

„Akár a legbensőbb gondolataimat is megosztom"

Sarka Kata lassan egy hónapja a Life.hu sztárszerzője – új feladatával kapcsolatban a jövőbeli terveiről beszélgettünk a kétgyermekes anyukával, aki kilenc éve Hajdú Péter párja. Vajon marad ideje a családjára? Sarka Katával készült nagyinterjúnkat ITT olvashatod.

Laky Zsuzsi megmagyarázta a testsúlyáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150608-laky-zsuzsi-szepsegkiralyno-hizott.htmlA Miss Universe Hungary zsűrijében ült Laky Zsuzsi egykori szépségkirálynő. Sokan észrevették, hogy felszaladt rá néhány kiló. Ez Zsír!--Weisz Fanni a Hosszú lábú asszonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150608-weisz-fanni-a-hosszu-labu-asszony.htmlNem véletlen osztotta meg Weisz Fanni fotója alatt egy rajongó Deák Bill Gyula: Hosszú lábú asszony című számát.Ez Zsír!Origo"Impotens, fáradt és depressziós voltam" - Így lett 130 kilós mackóból szexi pasihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150605-chris-pratt-igy-fogyott-le.htmlHollywood egyik legkapósabb színésze lett a Galaxis őrzői óta Chris Pratt. Ezen a nyáron a Jurrasic World-ben lesz látható, amit rajongók milliói várnak, és ez köszönhető a sármos színésznek is. Ez Zsír!AFPA leghülyébb diéták, amiket sok nő kipróbálthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150513-ezek-a-legrosszabb-dietak.htmlMinden nő életében eljön az a pillanat, amikor le akar fogyni, most azonnal, hiszen másnap randi, vagy éppen strandra kell menni, esetleg csak nem jön fel az S-es szoknya. Bár mindenki tudja, hogy csak edzéssel és tiszta evéssel pusztíthatjuk a zsírpárnákat, mégis sok butaságot teszünk meg a tökéletes test reményében. Ez Zsír!--11 dolog, amit minden nő elkövet a konditeremben, de mélyen hallgatnak rólahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150430-11-dolog-amit-minden-no-elkovet-a-konditeremben-de-nem-valljak-be.htmlTalán azt hiszed, te vagy az egyetlen, akinek vannak fura szokásai, amikor edzésre kerül sor. De megnyugtatunk, minden nő csinál olyanokat edzés előtt, után vagy közben, amiket letagad.Ez Zsír!--Sarka Kata harmadik lett a fitneszmodell versenyenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150426-sarka-kata-fitbalance-on-harmadik-lett-fitneszmodell-kategoriaban.htmlSarka Kata élete első fitneszversenyén, a Fitbalance-on harmadik helyezést ért el. Férje nagyon büszke rá. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.