Sarah Theeboom hajmosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai lánynak elege lett abból, hogy kétnaponta meg kell mosnia könnyen zsírosodó haját. Szerinte nagyon fárasztó és felesleges ez a művelet, ezért fel is hagyott vele.

Sarah három hétre Thaiföldre utazott, és ez idő alatt teljesen megfeledkezett a hajmosásról. A nyaralás végén jutott eszébe, hogy nem is érte sampon a haját hetekig, csak víz. Kitalálta, hogy ezután sem fog hajat mosni, hiszen hetekig kibírta anélkül.

Forrás: Thinkstock

Az első hat samponmentes hét alatt nehéz volt megbirkózni a korpás, koszos hajával, ráadásul viszketett is a fejbőre. Ápolatlannak érezte magát, de mégis átvészelte az időszakot. A haja elkezdett öntisztulni, és három hónap után láthatóan szebb lett.

Lehet, hogy rosszul mosol hajat!

A hajmosás nem ér fel egy kétismeretlenes egyenlettel, viszonylag egyszerű a képlete: dörzsöl, lemos, ismétel. Mégis kevesen tudják, hogy a szép haj titka a hajmosás mikéntjében rejlik. Erről pedig akkor is tanulhatsz még, ha az olyan egyszerű, mint az egyszeregy.

Immár hat éve nem mosott hajat Sarah, és állítja, szebb a frizurája, mint valaha. Még a fodrászának sem engedte, hogy samponozza a haját, és mindenkit arra bíztat, hagyják el a sampont örökre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.