plasztikai műtét botox Nicole Kidman Keith Urban ránc kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves színésznő arcán sem az öröm, sem a meglepettség nem látszik, annyira gyanúsan sima. Vajon mi lehet a háttérben?

Hiába mosolygott nagyon Nicole Kidman, egy darab ráncot nem fedezhettek fel a CMT zenei díjátadó gáláján résztvevők a színésznő arcán.

Nicole Kidman a rajongóktól sem sajnálta ijesztőre sikerült mosolyát Forrás: AFP/Rick Diamond

A 47 éves filmsztár, aki eddig azt állította, már lejött a botoxról, férjével, Keith Urbannel jelent meg az eseménye, és szoborszerű vonások ide vagy oda, láthatóan nagyszerűen érezte magát.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A színésznő a tavalyi cannes-i filmfesztiválon sokkolt puffadt, plasztikagyanús arcával, miközben korábban azt bizonygatta, hiába próbálta ki a botoxkezelést, nem tetszett neki, kés alá pedig soha nem feküdne az arcával.

Szerinted plasztikáztat Nicole Kidman?

Itt a mini Nicole Kidman! Cuki lesifotó készült a színésznő kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20140629-nicole-kidman-szineszno-kislanya-nagyon-hasonlit-az-edesanyjara.htmlNicole Kidman két gyönyörű kislányáról ritkán készülnek fotók. Sunday Rose és Faith Margaret épp az iskolába (óvodába) tartottak anyukájukkal, amikor lencsevégre kapták őket.CsaládNorthfotoJennifer Lopez stílust váltott? A legemlékezetesebb darabok a Tony-gála vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20150608-jennifer-lopez-vanessa-hudgens-kendall-jenner-carey-mulligan-es-helen-mirren-a-tony-gala-voros.htmlNem volt hiány a csillogásban a hétvégi Tony-díjátadón, ahol minden sztár igyekezett kitenni magáért. Lássuk, kinek hogy sikerült.Trend--Édesapja halála óta először szólalt meg Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/csalad/20140930-nicole-kidman-edesapja-halala-ota-eloszor-szolalt-meg-facebook-oldalan.htmlA színésznő közösségi oldalán mondott köszönetet a rajongók támogatásáért.Család--Solange Knowles ruhája borzolja most a kedélyekethttp://www.life.hu/trend/20150605-solange-knowles-ruhaja-borzolja-most-a-kedelyeket.htmlTúl sok? Maga a tökély? Csak az énekesnőn nem mutat jól a darab? Megosztja a véleményeket Beyoncé testvérkéjének nemrég viselt ruhája.Trend--Nicole Kidman és Keith Urban gyászolnakhttp://www.life.hu/csalad/20150428-nicole-kidman-es-keith-urban-gyaszolnak-meghalt-angus-hawley.htmlVáratlanul elhunyt Nicole Kidman sógora, Angus Hawley. 46 éves volt.Család--Cuki ajándékkal kedveskedtek a kis Sarolta hercegnőnekhttp://www.life.hu/trend/20150601-sarolta-hercegnonek-cuki-ajandekkal-kedveskedtek.htmlA meglepetést édesapja, Vilmos herceg vette át egy hétvégi lovaspóló mérkőzésen.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.