Kiderült Varga Izabella hihetetlen fogyásának a titka

Forrás: rtlklub/sajtoklub/Nagy Botond -
Varga Izabella fogyás étrend Barátok közt edzés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Balogh Nórája a sorozatban szerelmes nőt játszik, akinek megújul a külseje, ezért pedig Varga Iza a való életében is tett. Meg is lett az edzések eredménye.

A színésznő sorra kapja a bókokat, ami nem is csoda, hiszen valóban szembetűnő a változás, bár mi előtte is tökéletes nőnek láttuk őt. Izabella a Szombat Esti Láz után kapott rá a testmozgásra, és azóta kitartóan jár az edzőterembe. A színésznő ugyan még nem állt rá a mérlegre, de az már kiderült, hogy a ruhamérete 36-osra csökkent, és az egész ruhatárát le kellett cserélnie – írja a Story.

Forrás: rtlklub/sajtoklub/Nagy Botond

„Pilátesszel kezdtem, aztán következett mellé a gerinctorna és a jóga, ami a lelkemnek is jót tett. Ma már személyi edzővel edzek. A változás 85 százaléka az étkezésen múlik. Háromszor eszem naponta, utoljára este ötkor, és hónapok óta csak gyógyteákat iszom" – mesélte Izabella.

Sztárok tornáztak a belváros közepénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150609-csobot-adel-debreczeni-zita-es-molnar-andi-egyutt-tornaztak-a-belvaros-kozepen.htmlCsobot Adél, Debreczeni Zita és Molnár Andi együtt tesztelték a legújabb urbanista mozgásformát, amelyhez a nyár folyamán bárki csatlakozhat szerdánként az Egyetem téren.Ez Zsír!--Berki Krisztián kislányával jógázott http://www.life.hu/ez-zsir/20150608-berki-kirsztiannal-a-tv2-musorvezetojevel-jogazott-kislanya-natasa-zselyke-jogazott.htmlBerki Krisztián elárulta, kislánya sok mindenben utánozza őt. Legutóbb például Nati is beállt jógázni apukájával.Ez Zsír!--Hódi Pamela mérleget kapott ajándékba - lehet, hogy híznia kellene? http://www.life.hu/ez-zsir/20150602-hodi-pamela-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-merleget-kapott-ajandekba.htmlTeljesült Pamela nagy vágya és barátnőjétől, egy mérleget kapott névnapjára, így aztán indulhat a hízás.Ez Zsír!--Sarka Kata ismét új szerepben mutatkozik behttp://www.life.hu/ez-zsir/20150610-sarka-kata-vezeti-az-ezzsir-cimu-musort-a-lifenetwork-csatornan.htmlSarka Kata nagy feladat elé néz. Mától a LifeNetwork csatorna műsorvezetőjeként láthatják a tévénézők. Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huLegyen az ebéd a napod fénypontja! Négy hely, ahonnan egészséges finomságokat rendelhetszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150608-etelrendeles-budapesten-helyek-ahonnan-egeszseges-eteleket-tudsz-rendelni.htmlSokszor se időd, se kedved főzni, de nap mint nap azzal küzdesz, hogy a környéken nincs olyan étkezde, ahol megbízol az ételválasztékban, és ahol tudsz egészséges, nem mellesleg finom ételeket is enni? Összegyűjtöttünk négy olyan budapesti házhoz szállítós helyet, amelyikkel érdemes próbálkoznod!Ez Zsír!ThinkstockJúnius 21-én együtt jógázik az egész városhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150607-junius-21-en-egyutt-jogazik-az-egesz-varos.htmlHa jógázol, nem ismeretlen számodra a napüdvözlet. Hát miért ne jógáznál akkor a nyári napfordulókor?Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.