Újabb bizonyíték, hogy nincs jobb fenék, mint Aleskáé

Forrás: Instagram/ Aleska Diamond -
fenék Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska Diamond, azaz Sáfrány Emese rengeteget edz, ezt le sem tagadhatná. Újra megmutatta, milyen kemény a feneke.

Az írónőként is ismert légtáncos lány elég szép látványt tárt rajongói elé. Gyakorlatilag pucsított egyet a kamerának, és nem volt rest megosztani sem a képet.

Nemrég talpig szürkében edzett, és mutatta meg bájait, most egy teljesen kék szettben guggolt egy párat a férfiak nagy örömére.

Íme!

Forrás: Instagram/ Aleska Diamond
Sikertörténet: 35 kilót fogyott a szépségkirálynő-jelölt, Csontos Zsanetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150610-sikertortenet-igy-fogyott-35-kilot-csontos-zsanett.htmlZsanett mögött hihetetlen teljesítmény áll: az idei Miss World Hungary egyik szépsége 35 kilótól szabadult meg az utóbbi időben, az eredmény pedig önmagáért beszél. Ez Zsír!--Sikertörténet: 35 kilót fogyott a szépségkirálynő-jelölt, Csontos Zsanetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150610-sikertortenet-igy-fogyott-35-kilot-csontos-zsanett.htmlZsanett mögött hihetetlen teljesítmény áll: az idei Miss World Hungary egyik szépsége 35 kilótól szabadult meg az utóbbi időben, az eredmény pedig önmagáért beszél. Ez Zsír!--Berki Krisztián Hannibal Lecterként edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150612-berki-krisztian-hannibal-lecter-maszkkal-a-fejen.htmlFura képet posztolt hivatalos Instragam oldalára Berki Krisztián, aki edzés közben Hannibal Lecternek öltözött. A műsorvezető elárulta, miért viseli a különleges maszkot. Ez Zsír!OrigoElképesztő alakja van Pussycat Dolls egykori énekesnőjénekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150610-nicole-scherzingernek-elkepeszto-alakja-van.htmlCsodás alakja van Nicole Scherzingernek, amit láthatóan nem titkol a világ elől, és fotó formájában meg is osztotta a rajongóival.Ez Zsír!OrigoEgy apró trükk, amitől minden jobban működik a testedben – erre esküszik Fürdős Enikő fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150608-furdos-eniko-fitneszmodell-edzesrol-etkezesrol-dietarol-meselt.htmlSok fitneszmodellt éri a vád, hogy nem elég nőies az alakja, és hogy a sok izom miatt nem látszik a lényeg. Fürdős Enikő fotóit nézve bebizonyosodik, hogy egy nő attól még, hogy izmos, tud hihetetlenül formás is lenni. A csinos magyar fitneszmodell étkezésről és edzésről mesélt a Life.hu-nak, és elárulta jól bevált tippjét is!Ez Zsír!--Jóga és harcművészet - próbáltad már a Budokon jógát?http://www.life.hu/ez-zsir/20150605-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-flow-flow-ja-budokon.htmlHallottál már a harcművészetet és a jógát ötvözö Budokonnal? Érdemes megismerned ezt a mozgásformát, mert imádni fogod!Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.