Hódi Pamelát diétás shake-je miatt támadják Facebookon

Hódi Pamela diéta Facebook Berki Natasa Zselyke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Natasa Zselyke megkóstolta anyukája diétás shake-jét, legalábbis egy fotó erejéig pózolt a pohárral. Hódi Pamela megosztotta a pillanatot Facebookján, és ahogy ez lenni szokott, a kommentelők akcióba lendültek...

"Egy pici gyereknek, aki fejlődésben van, nem biztos, hogy kéne ilyet adni. Sőt, mi több, rá is van írva, hogy gyerekeknek nem adható" - írta egy kommentelő Pamela képe alá, amelyen úgy látszik, Nati belekortyol anyukája diétás shake-jébe.

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela

"A bolti kakaós ital, a joghurt, a puding, vagy a gyorséttermi kaja is rossz, mégis van, aki azt adja a gyerekének... Nyilván nem lesz egy kis kóstolótól semmi baja a gyereknek. Pamelát tudatos, egészségcentrikus anyukának gondolom, nem hinném, hogy olyat adna a gyereknek enni vagy inni, amitől baja lehetne" - kelt egy kommentelő Pami védelmére.

Annak ellenére, hogy több lájkoló is kiakadt azon, hogy Nati megkóstolta az italt, sokan Pamela mellé álltak, és kiosztották a rosszindulatú ellenrajongókat:

"Nagy az Isten állatkertje!! A múltkori képnél azért osztottátok az észt, mert Nati barna, a sok okos pedig úgy gondolta, hogy Pamela biztos szoliba hordja! Az is nevetséges volt már... Na de ez! Hány kisgyerek kóstolt már meg sört, vagy a pohár aljából egy kis kávét (pedig az sem adható kisgyereknek), de nagy baja lett barmelyiknek is?"

Szerinted kiborító, hogy Nati megkóstolta az italt?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.