Katalin hercegnő utazás Vilmos herceg Amerika Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, végleg betelt a pohár a hercegi párnál és egy időre a tengerentúlra költöznek.

A kis hercegnő születése óta újra hatalmas rivaldafény veszi körül a királyi családot, de a hírek szerint Katalinnak és Vilmosnak kezd elege lenni az egész felhajtásból – írja az OK! magazin. A pár az értesülések szerint már javában keresi az új otthonukat, ahol nyugalomban lehetnek egy kis ideig.

Elvileg csak a vakáció volt tervben Amerikában, de 1-2 hét helyett már sokkal hosszabb kiruccanást terveznek. A királyi palotában dolgozó bennfenntes szerint a New York melletti, hamptons-i birtokon pihen majd az egész család: velük tart a kis Sarolta hercegnő és György herceg is, így az egész család együtt pihenhet, sőt, lehet hogy Katalin anyja, Carole Middleton is csatlakozik hozzájuk.

Forrás: AFP/Leon Neal

Vajon Erzsébet királynő mit szól majd hozzá?

Kislánya születése óta először mutatkozott nyilvánosan Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150604-kislanya-szuletese-ota-eloszor-mutatkozott-nyilvanosan-katalin-hercegne.htmlAz elmúlt hétvégén a londoni Holland Parkban játszott a kisfiával, Györggyel. Család--Dúl a viszály! Rémes, hogy Erzsébet királynő mit művel Katalin hercegnővelhttp://www.life.hu/csalad/20150522-remes-hogy-erzsebet-kiralyno-mit-muvel-katalin-hercegnovel.htmlNemrég adott életet a kis Saroltának, máris nyugtalanító információk láttak napvilágot.Család--Így követi a családi hagyományokat Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150518-katalin-hercegne-a-womans-institute-noegylet-tagja-lesz.htmlVilmos herceg neje a brit királyi család hagyományait követve a hírek szerint már fontolgatja, hogy belép az Anmer Woman's Institute nőegyletébe.Család--Mindenhová követik a fotósok Katalin hercegnőt és Charlotte-ot - Vilmos felszólította a sajtót, ne khttp://www.life.hu/csalad/20150507-mindenhova-kovetik-a-fotosok-katalin-hercegnot-es-charlotte-ot-vilmos-felszolitotta-a-sajtot-ne.htmlKözleményt aott ki a Kensington-palota. A királyi család azt kéri, a sajtó munkatársai tartsák tiszteletben privát szférájukat és ne készítsenek lesifotókat róluk. Család--Vilmos herceg fáradt, de boldog: Először beszélt kislányáról, Saroltárólhttp://www.life.hu/csalad/20150521-vilmos-herceg-eloszor-beszelt-kislanyarol-sarolta-hercegnorol.htmlKatalin hercegné és az újszülött Sarolta hercegnő továbbra sem mutatkoznak a nyilvánosság előtt, a büszke édesapa, Vilmos azonban már annál inkább. Most elárulta, milyenek az első hetek kis hercegnővel.Család--Így még sosem láttad Katalin hercegnét és Vilmos hercegethttp://www.life.hu/news/20150603-katalin-hercegnet-es-vilmos-herceget-lufibol-formazta-meg-joanne-anderson.htmlLégballonokból formázta meg a hercegi párt két gyermekükkel a lufiszobrok mestere.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.