Iszak Eszti kislányos bájjal strandol - Fotó!

strand Iszak Eszter hamburger bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kedves képet osztott meg a közösségi oldalán a műsorvezető.

Most mindenki megnyugodhat, aki eddig aggódott a karcsú műsorvezető miatt: Eszti nagykanállal eszi ugyanis az életet, és bizony a jó falatokat sem tagadja meg magától. A Facebook-oldalára kiposztolt legfrissebb fotó alapján legalábbis úgy tűnik, hiszen bájosan aprónak tűnik Eszti az óriási hamburgere és a nagyobbacska szemüvege miatt. Úgy fest a képen, akár egy kislány, és ezt a férfi rajongói sem hagyják szó nélkül, valaki például a kép láttán elragadtatva írta "de cuki". Mi is nagyon imádjuk Eszti stílusát!

Forrás: Facebook / Iszak Eszti

Friss fürdőruhás fotó Dobó Katáról – Így néz ki negyven felett a szépség!http://www.life.hu/trend/20150613-dobo-kata-szineszno-negyven-felett-is-dogos-furdoruhas-kepet-tett-kozze.htmlDobó Katát is utolérte a hőséghullám, így megnyitotta ő is a szezont.Trend--Miért távolíttatja el tetoválásait Victoria Beckham?http://www.life.hu/trend/20150613-victoria-beckham-eltavolitja-tetovalasait.htmlÉlete minden meghatározó pillanata ott díszeleg a Spice Girls egykori énekesnőjének testén. Beckhamné azonban úgy döntött, ideje megválnia tőlük.Trend--A smink ereje - Döbbenetes videó!http://www.life.hu/trend/20150612-smink-ereje-a-hetkoznapokban.htmlSokszor láthatunk a magazinokban, vagy a tévéképernyőn olyan nőket, akik tökéletes arcbőrrel tündökölnek. De vajon mennyi a valóság ebből? Trend--Mitől ilyen sima Keith Urban arca?http://www.life.hu/trend/20150612-keith-urban-is-a-botox-hive-lett-es-gyanusan-sima-az-arca.htmlÚgy tűnik, Keith Urban nem csak hogy leszidná feleségét, Nicole Kidmant a botoxkezeléseiért, hanem még ő is rákapott az ízére. Legalábbis ilyesmiről árulkodik ráncmentes arca.Trend--Kiegészítőként tekint lányára Kim Kardashian hasonmásahttp://www.life.hu/trend/20150612-kim-kardashian-hasonmasa-delicia-kikulwe-kiegeszitokent-tekint-lanyara.htmlA 29 éves londoni nő, Delicia Kikulwe mindent megtesz azért, hogy minél jobban hasonlítson kedvencére, Kim Kardashianra.TrendOrigoNyáron hófehér, mi más? Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150612-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-nikki-reed-sandra-bullock.htmlA farmersort örök sláger, legalább annyira, mint a hófehér darabok – a héten szinte mindenki megmutatta, miként képzeli el a tökéletes nyári szettet az utcán és a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.