Babáival alszik a Kardashian-lány

Forrás: Instagram/ Kourtney Kardashian -
Universal Studios Kourtney Kardashian kim kardashian Los Angeles alvás Minyonok cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashianok közül ezúttal Kourtney posztolt cuki fotót kisgyerekéről Instagram oldalára.

Szőrös takarókkal és babáival szunyókál délutánonként Kourtney Kardashian kislánya, Penelope. A pici, aki Kim Kardashian cipőmániás kislányával jár balett órákra, úgy látszik, nagyon jól érzi magát babái között.

Forrás: Instagram/ Kourtney Kardashian

Biztosan nagyon fáradt lehetett, hiszen korábban a Los Angeles-i Universal Stúdióban járt a család, ahol többek között a Minyonokkal is összebarátkozott a kislány.

Forrás: Instagram/ Kourtney Kardashian

Önfeledten játszott egymással a kis György herceg és anyukája, Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150615-gyorgy-herceg-es-katalin-hercegne-jatszanak-egymassal-egy-lovaspolo-palya-szelen.htmlA hamarosan 2 éves herceg a gloucestershire-i lovaspóló pályán múlatta az időt édesanyjával, míg édesapja, Vilmos és nagybátyja, Harry egy jótékonysági meccs keretei között mérkőztek meg egymással.Család--A szerelem kortalan - 103 évesen vette feleségül 91 éves szerelmét http://www.life.hu/csalad/20150614-103-evesen-vette-el-91-eves-szerelmet-egy-ferfi.htmlA szerelem örök! Tudta ezt jól az a 103 éves vőlegény is, aki 91 éves menyasszonyát vette feleségül tegnap délután.CsaládNorthfotoÁlomszép kismama a svéd hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20150615-alomszep-kismama-a-sved-hercegno-magdolna.htmlSzó se róla, Katalin is gyönyörű volt kismamaként, de Magdolna svéd hercegnő teljesen kivirult a babavárástól. Család--37 év után válik Somló Tamáshttp://www.life.hu/csalad/20150614-somlo-tamas-37-ev-utan-nem-tud-elvalni-lengyel-felesegetol.htmlA 67 éves művész 37 éve házas, de már jó ideje szeretne véget vetni ennek a kapcsolatnak.CsaládOrigoEnnyire élvezi a pancsolást Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150614-berki-natasa-zselyke-onfeledten-pancsol.htmlÖnfeledten kacagva pancsol Hódi Pamela kislánya, Nati.Család--Így hűsítette testét a forróságban Hódi Pamela és kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150613-hodi-pamela-strandolos-kepet-oszott-meg-a-facebookon.htmlÜbercuki képet posztolt Hódi Pamela Facebook oldalára - a fotó tanulsága szerint a csinos anyuka és a huncut Natasa Zsejke is jól viselte a tegnapi forróságot.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.