Novodomszky Éva megmutatta cuki kisfiát

Forrás: redlemon -
olasz pisztráng kisfiú Család barát (műsor) Novodomszky Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető pisztrángozni vitte a négy és fél éves kisfiát, Marcot, hiszen édesapjának is ez a kedvenc halfajtája.

Éváék igyekeznek minden nap egészséges ételt tenni az asztalra és kisebbik fiukat is rászoktatni ezekre a fogásokra.

Forrás: redlemon

„Komolyan vesszük, hogy mi egy magyar-olasz család vagyunk, a férjem olaszul beszél a fiúkkal, én pedig magyarul. Természetesen a magyar egy kicsit egyszerűbben megy nekik, hiszen itt élnek, de a nyári vakáció alatt az olasz nagymamánál gyorsan behozzák a lemaradást" – mesélte a csinos műsorvezető. „Ugyanez az elv érvényesül a konyhában is, fontos, hogy a gyerekek megismerjék mindkét ország gasztronómiáját. Salvo szicíliai, egy igazi tengeri ember, így remekül készíti el otthon a tonhal tatárt, a tengeri süllőt, a lazacot. Szarvasi, Körös-menti lányként a hazai halak elkészítése az én feladatom" – magyarázta Novodomszky Éva. „Egyszer elvittem a férjem Lillafüredre, ott megkóstolta a magyar pisztrángot, azóta is ódákat zeng róla és kérdezi, hogy mikor eszünk újra ilyen fogást" – tette hozzá a Család-barát műsorvezetője, aki most az örökmozgó Marcóval is megismertette ezt az egyszerű, de nagyszerű ételt.

Éva cuki fiairól is mesélt: „Kettőjük közül a 10 éves Cristiano a nyugodtabb, higgadtabb, Marco inkább édesapja hevesebb vérmérsékletét örökölte, de a jó falatok kérdésében mindenki azonos állásponton van" – mondta a büszke édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.