Csipkét viselnek a trendi férfiak 2016 tavaszán? A Burberry szerint igen!

Forrás: Style.com -
fashion week bemutató ruha Burberry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már elkezdték bemutatni a világmárkák 2016-os tavaszi-nyári kollekcióit, a Burberry Prosum pedig ezúttal is odatette magát, persze 1-2 darabot elnézve a mi szánk is tátva maradt. A csipke például hatalmas hangsúlyt kapott a férfikollekcióban - mutatjuk is, miről beszélünk. 

Christopher Bailey divattervező ezúttal is odatette magát, már ami a kreativitást illeti. A Burberry kreatív igazgatója 2016 tavaszára egy olyan kollekciót álmodott meg, ahol a férfiaknak ugyanannyira kijárnak a csipkés holmik, mint a nőknek.

Forrás: Style.com

A pamutból készült csipke a kollekció egyik vezető eleme, és attól sem riadt vissza, hogy ilyen nyakkendőt párosítson csipke inggel.

Forrás: Style.com

Ehhez még jönnek a szűkre szabott fazonok, a dandy stílus, a kasmírnadrág-selyeming kombó, a fátyolszerű felsőrészek, sőt a pamutmelegítő-szerű nadrágokat is kombinálja csipkés vagy selyemből készült felsőrészekkel.

Forrás: Style.com

Vajon hány férfit látunk majd csipkében jövő tavasszal?

Forrás: Style.com

Chaby, divatblogger

A Smizedivat bloggere ért a divathoz, szereti az újdonságokat, a polgárpukkasztó szetteket. Megkérdeztük, neki hogy tetszenek ezek a darabok. "Igazán friss, fiatalos és bohém kollekciót készített a Burberry. Nekem személy szerint a kedvencem a szabadidőnadrág merész párosítása loaferrel (papucscipővel) és elegáns szövetkabáttal. A csipkeblúzokról, -pólókról viszont nem gondolom, hogy must-have darabok lesznek a jövő nyáron, és azt sem, hogy minden férfit ebben látunk szaladgálni az utcákon, bár mindenképp mókás és megmosolyogtató lenne, ha az átlátszó, csipkevert felsőkön előbukkanna a szőrös mellkas vagy a sörhas."

Ruhadarabok, amiket imádunk a férfiakonhttp://www.life.hu/trend/20150528-divat-es-trend-ruhadarabok-amiket-imadunk-a-ferfiakon.htmlNincs szexibb egy öltönyös pasinál. Vagy mégis? Tényleg vannak olyan ruhadarabok, amik láttán könnyebben elgyengülünk, mintha kopott pólót és deszkás nadrágot visel egy férfi? Nőket kérdeztünk minden korosztályból, szerintük melyek a legszexibb ruhadarabok - a pasikon!TrendThinkstockA férfiak is szeretnek öltözködni, de még mennyire!http://www.life.hu/trend/20150504-ferfiak-es-a-divat-stilusos-magyar-pasikat-kerdezunk.htmlMi, nők sokszor a kelleténél is nagyobb felhajtást csinálunk a ruhakérdésből, míg a férfiaknak sokkal könnyebb dolguk van. Van netán csak mi gondoljuk így? Három ismert magyar pasit kérdeztünk öltözködésről, ruhákról, divatbakikról. TrendThinkstock„A szüleinknél még deviánsnak számított másnak lenni” - Férfi divatbloggerek Magyarországonhttp://www.life.hu/trend/20150102-a-legsikeresebb-magyar-ferfi-bloggerek-smize-es-csalar-bence.htmlA divatbloggerek látszólag varázslatos életet élnek: sok-sok márkás ajándékot kapnak, és a legmenőbb divateseményekre, megnyitókra hivatalosak - legalábbis nekünk úgy tűnik. Magyarországon elsősorban a nők blogolnak a divatról, kevés férfi tér rá erre az útra. Közülük ketten viszont megkerülhetetlenek. Miért választották ezt a szakmát? Hogyan élnek meg belőle? Mit akarnak elmondani a divatról és az öltözködésről? Chaby és Csalár Bence a Life.hu összes kérdésére válaszolt.TrendOrigoMinden reggel úgy szeretnénk kinézni smink nélkül, mint Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150615-mihalik-eniko-magyar-modell-nagyon-szep-smink-nelkul.htmlMit nem adnánk azért, hogy mi is reggelente azt lássuk a tükörben, amit Mihalik Enikő...TrendOrigoNyáron hófehér, mi más? Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150612-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-nikki-reed-sandra-bullock.htmlA farmersort örök sláger, legalább annyira, mint a hófehér darabok – a héten szinte mindenki megmutatta, miként képzeli el a tökéletes nyári szettet az utcán és a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--Bronzosító, a nyár sztárja - tanuld meg helyesen használni!http://www.life.hu/trend/20150608-bronzosito-puder-igy-kell-hasznalni-larion-oscar-sminkmester-segit.htmlMikor használjunk bronzosítót, ha nem nyáron? Imádjuk ezt a sminkszert, mert álomszép, napcsókolta bőrt varázsol másodpercek alatt, használni azonban nem is olyan könnyű. Larion Oscar sminkmester most elárulja, mik azok, amikre mindenképp figyelj oda, ha bronzosítóval dolgozol.TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.