Hoppá! Meglepő fordulat: igazi aputestet villantott Berki Krisztián

aputest Ez Zsír! Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon furcsa fotót tett közzé a Facebook-oldalán az Éden Hotel egykori műsorvezetője.

Berki Krisztián mindig is szerette a divatot, és előszeretettel beszél arról is, hogy miként tartsuk formába magunkat. Éppen ez utóbbi miatt szokatlan az a fotó, amit a közösségi oldalán tett közzé. Ugyanis úgy tűnik, mióta divatba jött az aputest, azóta nem találja a helyét a kigyúrt testével. Éppen ezért inkább viccet csinált az ügyből, és egy tőle szokatlan pózban fotóztatta magát. Persze Krisztiánt ismerve, valószínűleg csak viccelt, és esze ágában sincs életmódot váltani.

Forrás: Facebook / Berki Krisztián

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Rengeteget fogyott Gáspár Evelin - Büszke édesapja nem tud betelni velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150616-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-showman-lanya-rengeteget-fogyott.htmlÉdesapja rettentő büszke a nagyobbik lányára, aki most külföldön tanul.Ez Zsír!Ilyen a tökéletes test: irigylésre méltó alakot villantott bikiniben Weisz Fannihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150613-weisz-fanni-teste-tokeletes-irigylesre-melto-alakot-villantott-bikiniben.htmlKözösségi oldalán mutatta meg, milyen is a kifogástalan alak.Ez Zsír!--Igazi bombázó lett: bikinis fotó Baukó Évárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150613-bauko-eva-a-valovilag-egykori-szereploje-igazi-bombazo-lett-bikinben.htmlA ValóVilág egykori nagy balhésa nagyon szexi fotót posztolt a közösségi oldalán.Ez Zsír!--4 dolog, amit rosszul tudtál a fehérje fogyasztásrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150614-igy-fogyassz-helyesen-proteint.htmlJavítsd ki a proteinfogyasztási szokásaidat, és fogyj le sokkal gyorsabban!Ez Zsír!ThinkstockSzuper testet villantott VV Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150614-vv-zsuzsa-bikiniben-pozol.htmlA Való Világ 7 szexi anyukája bikinis fotón mutatta meg, milyen jó alakja van. Ez Zsír!--Kéne egy jó kis diéta nyárra - tanulj a világsztároktól!http://www.life.hu/ez-zsir/20150611-fogyokura-es-eletmod-igy-etkezik-jessica-alba-beyonce.htmlZavarnak a rajtad lévő pluszkilók, és bár tudod, hogy az életmódváltás lenne az igazi megoldás, most azonban még sincs kedved drasztikusan változtatni az életviteleden? Jessica Alba és Beyoncé jobb formában vannak, mint valaha - ők most ezekre a módszerekre kattantak rá.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.