Kabáttal takargatja magát a meztelen Katy Perry

Forrás: Instagram/Katy Perry -
fashion week kampány kollekció Katy Perry meztelen vetkőzés Moschino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popénekesnő kampányarc lett, ennek örömére vetkőzött egy kicsit lengébbre.

Ütősre sikeredett a Moschino legújabb kollekciójának kampánya, amelyben maga Katy Perry vetkőzött le a divatmárka kedvéért.

Forrás: Instagram/Katy Perry

A popénekesnőnek, akinek a jelek szerint eddig tartott a hidrogénszőke hajszíne, feltehetően már meggondolta magát korábbi fogadalma kapcsán, amely szerint kolléganőivel szemben ő nem meztelenkedésével szeretné felhívni magára a figyelmet, hanem a zenéjével.

Provokáció és szex - Betiltott divatkampányok

A divat sosem volt és sosem lehet teljesen mentes a szexualitástól, a provokációtól, amely egy-egy termékhez készült kampányfotón is rendszeresen megjelenik. A reklámügyi hatóságok sokat megengednek a divatházaknak, de van, amikor nem kockáztatnak, és a kétértelmű vagy túlzottan erős fotók és videók a kukába kerülnek. Szerencsére az internet bugyraiból sok mindent elő lehet bányászni, így ITT megmutathatunk néhány kampányt azok közül, amelyeket 2000 után tiltottak be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.