Még nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a gymstick kerül terítékre.

A gymstick tulajdonképpen egy bot, amelynek két 'nyúlványa' van, és felvenni is egy külön procedúra szerint kell: a medencéhez és a combhoz betámasztva lehet ráakasztani a lábfejre.

Fotó: Lindmayer Zsolt

A komótos bemelegítést követően megkezdődik az edzés – amit alkalmanként felváltva tartanak az oktatók –, és dübörög a külön ehhez a mozgásformához illesztett „számolós" zene, közben beakasztjuk az eszközbe a lábunkat.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Közel sem olyan, mint a tengerészgyalogos vagy a köteles gyilkoló mozgás(ok), nem izzadok meg különösebben tőle, bár a plank a végén megint kifog rajtam, az óra után érzem is a hasizmaimat. A nyújtás persze ugyanúgy jólesik, mint máskor.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!