babavárás Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen oszt meg élete apró, de jelentőségteljes pillanatairól fényképet a Facebookon Nádai Anikó. Ezúttal is így tett. 

"Készül a gyerekszoba" - tette közzé a Facebookon Anikó, és ezt illusztrálta is. A kommentelők nem győzik elégszer elmondani, hogy az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője milyen gyönyörű kismama lett, most pedig a szobafestés miatt óvatosságra intik. Anikó egyébként a 31. hétben jár.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó
Megszületett a svéd hercegnő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150615-megszuletett-a-sved-hercegno-magdolna-kisbabaja.htmlAz örömhírt a királyi család a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be.Család--Megszülte, majd kukába dobta lányát egy 23 éves nőhttp://www.life.hu/csalad/20150611-megszulte-majd-egy-kukaba-dobta-lanyat-egy-23-eves-no-angie-smith.htmlA 23 éves Angie Smith részben szülői nyomásra döntött úgy, hogy nem neveli fel gyermekét. Házuk fáskamrájában szülte meg a babát, majd egy közeli szemetesbe rejtette. Állítja: remélte, hogy megtalálják a kislányt, és szerető családban nőhet fel.CsaládOrigoMádai Vivien: "Nem jött az anyai érzés, nem éreztem semmit" - Szakemberhez fordulthttp://www.life.hu/csalad/20150610-madai-vivien-a-szules-utani-depressziorol-meselt.htmlAz anyaság "sötétebb" oldaláról mesélt Mádai Vivien. Azt állítja, nem volt felkészülve arra, hogy a szülés után mennyire nehéz korszak következik. Család--Pamelával és kislányával nyaralna Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20150606-hodi-pamelaval-es-kislanyaval-nyaralna-berki-krisztian.htmlAz Orosz Rulettben lépett színpadra Berki Krisztián, aki nagy sikert aratott a showder klubos Orosz György közönsége előtt. Vallomása azonban egyrészt megdöbbentő, másrészt teljesen érthető volt. A műsorvezető kijelentette, hogy Pamelát és a kis Natasa Zselykét szeretné nyaralni vinni. Cserpes Lauráról azonban egy szó sem esett. Család--Kislánya születése óta először mutatkozott nyilvánosan Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150604-kislanya-szuletese-ota-eloszor-mutatkozott-nyilvanosan-katalin-hercegne.htmlAz elmúlt hétvégén a londoni Holland Parkban játszott a kisfiával, Györggyel. Család--Kórházba került a várandós magyar szépségkirálynőhttp://www.life.hu/csalad/20150530-korhazba-kerult-a-varandos-magyar-szepsegkiralyno-polgar-kriszta.htmlIdő előtti méhösszehúzódásai voltak a magyar szépségnek. Az orvosok több napig figyelték az állapotát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.