A személyi edző, aki ikrekkel terhes, hét hónaposan is 30 kilós súlyokat emelget. A közösségi oldalára posztolt képén rengetegen felháborodtak.

Augusztusra várja ikergyerekeit Sophie Guidolin, aki súlyemeléssel készül a szülésre. A személyi edzőként dolgozó nő súlyzózós képet posztolt Facebook oldalára, ami nagy kommentcunamit indított. A nő szerint ebben semmi felháborító nincs, hiszen nagyobbik fia is 29 kiló, akit néha bizony fel kell vennie – ezen pedig valószínűleg senki nem háborodna fel.

Forrás: Facebook/ Sophie Guidolin

„Szerintem rengeteg előnye van a terhesség alatti edzésnek és egészséges életmódnak" – nyilatkozta a nő. Ez egyébként így is van, de szerintünk a mértékletesség is nagyon fontos.

Te elhiszed, hogy ez a nő 8 hónapos terhes?

Az egész internet egy emberként keresi a leesett állát Sarah Stage Instagram-oldalát böngészve: a fehérneműmodell pocakját nézegetve nehéz elhinni, hogy valóban 8 hónapos terhes. Nézd meg a fotóit itt!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!