Uhh! Hét hónapos terhesen 30 kilós súlyokat emelget egy nő

Forrás: Facebook/ Sophie Guidolin -
felháborodás mértékletesség komment terhes iker súlyemelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A személyi edző, aki ikrekkel terhes, hét hónaposan is 30 kilós súlyokat emelget. A közösségi oldalára posztolt képén rengetegen felháborodtak.

Augusztusra várja ikergyerekeit Sophie Guidolin, aki súlyemeléssel készül a szülésre. A személyi edzőként dolgozó nő súlyzózós képet posztolt Facebook oldalára, ami nagy kommentcunamit indított. A nő szerint ebben semmi felháborító nincs, hiszen nagyobbik fia is 29 kiló, akit néha bizony fel kell vennie – ezen pedig valószínűleg senki nem háborodna fel.

Forrás: Facebook/ Sophie Guidolin

„Szerintem rengeteg előnye van a terhesség alatti edzésnek és egészséges életmódnak" – nyilatkozta a nő. Ez egyébként így is van, de szerintünk a mértékletesség is nagyon fontos.

Te elhiszed, hogy ez a nő 8 hónapos terhes?

Az egész internet egy emberként keresi a leesett állát Sarah Stage Instagram-oldalát böngészve: a fehérneműmodell pocakját nézegetve nehéz elhinni, hogy valóban 8 hónapos terhes. Nézd meg a fotóit itt!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Ez nagyon édes: a kisfiú azt hiszi, ő György herceg - És nézd csak, tényleg olyan!http://www.life.hu/news/20150616-egy-kisfiu-azt-hiszi-o-gyorgy-herceg-es-nezd-csak-tenyleg-olyan.htmlEgy tüneményes fotót posztoltak a szülei egy kisfiúról, aki azt hiszi, ő szerepel az újságok címlapján.News--Megúszta a börtönt, mert túl kövér a celláhozhttp://www.life.hu/news/20150616-meguszta-a-bortont-a-gazolo-mert-tul-kover-a-cellahoz.htmlEgy 30 éves brit nő furcsa kéréssel rukkolt elő a bíróságon, miután balesetet okozott.News--4 métert zuhant a Debreceni Egyetem teraszáról a bulizó - Túlélte!http://www.life.hu/news/20150616-kizuhant-a-debreceni-egyetem-zenemuveszeti-karanak-teraszarol-egy-bulizo.htmlCigarettázni indult a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának teraszára a fiatalember, akit most súlyos koponyasérüléssel kezelnek a Knézy Gyula kórházban.NewsOrigoAz első kérdésnél kiesett a német Legyen ön is milliomos! játékosahttp://www.life.hu/news/20150616-kiesett-az-elso-kerdesnel-a-jatekos.htmlSoha nem történt még olyan eset, hogy valaki kiesett az első kérdésnél a német "Legyen ön is milliomos!" történetében.NewsOrigoNemsokára újra rajthoz áll Schumacherhttp://www.life.hu/news/20150616-michael-schumacher-fia-mick-balesete-utan-ujra-rajthoz-all-belgiumban.htmlMichael Schumacher 16 éves fia, Mick balesete után ezen a hétvégén már Belgiumban fog versenyezni.News--Jógázz cicákkal - Cuki történet terjed az internetenhttp://www.life.hu/news/20150616-jogazz-cicakkal-es-fogadj-orokbe-egyet.htmlHatalmas macsakarajongónak bizonyultak annak a jógastúdiónak a tulajdonosai, akik hat árva cicát fogadtak be a napokban.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.