Ábrahám Edit elárulta, mivel őrzi meg fiatalságát

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Ábrahám Edit fiatalosság testmozgás Barátok közt szépség külső sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja saját bevallása szerint kiskora óta nagyon odafigyel külsejére, és ebbe testének karbantartása is beletartozik.

Ábrahám Edit számára, aki 22 éve is igazi szexbombaként tündökölt a színpadon, mindig is fontos volt formájának és fiatalosságának megőrzése, és ennek érdekében mindent meg is tesz.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

„Mindig is sokat foglalkoztam a külsőmmel. Szeretném lelassítani az öregedést, ehhez pedig sok minden kell. Egyrészt a kiegyensúlyozott családi háttér, de fontos a sportolás is: hetente háromszor edzek, 50 percet tornázom, plusz 15 percet kardiózom elipszistrénerrel. A stresszt is csökkentem, viszont az ételekre nem figyelek oda. Inkább kevesebbet eszem, mint hogy megvonjam magamtól a finom falatokat" - mondta el a színésznő a HOT! magazinnak.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Így marad csinos Ábrahám Edit

A Barátok közt sztárja a Life.hu-nak árulta el, milyen diétával lendült újra formában - kattints ide!
Kihívó dekoltázst villantott a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150614-kihivo-dekoltazst-villantott-nyari-diana-a-baratok-kozt-sztarja.htmlNyári Dia egy igazán szexi képet posztolt Facebook oldalára.TV + BulvárOrigoBikinialakot villantott Kate Hudson és anyukája, Goldie Hawnhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150617-kate-hudson-es-goldie-hawn-egyutt-nyaraltak-a-gorogorszagi-skiathos-szigeten.htmlAnya és lánya együtt élvezte a strandolást a görögországi Skiathos szigetén.Ez Zsír!--Így fest fáradtan a Barátok közt színésznőjehttp://www.life.hu/trend/20150614-nyari-dia-a-baratok-kozt-szereploje-igy-nez-ki-faradtan.htmlNyári Diána megmutatta, hogy néz ki négy óra alvás után. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huElképesztően néz ki Vince Vaughn 72 éves édesanyja!http://www.life.hu/ez-zsir/20150613-vince-vaughn-72-eves-edesanyja-shae-vaughn-elkepesztoen-nez-ki.htmlSimán letagadhat több évtizedet is a híres filmszínész édesanyja, Shea, aki mára valódi fitneszguruként vált ismertté.Ez Zsír!OrigoMeglepő hírt közölt a Barátok közt stábjahttp://www.life.hu/bulvar/20150607-az-rtl-klub-baratok-kozt-stabja-iden-nyaron-nem-megy-szabadsagra-ilyen-a-sorozat-17-eve-alatt-nem.htmlIlyen még nem fordult elő a sorozat fennállásának 17 éve alatt!TV + Bulvár--Ezzel az edzéssel tartja formában magát Rosie Hungtington-Whiteleyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150521-rosie-hungtington-whiteley-modell-megmutatta-milyen-edzessel-tartja-karban-magat.htmlPopsi, has, láb és kar - a gyönyörű szupermodell minden testrészét megdolgoztatja mindössze pár másodperc alatt. Videó.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.