Friss fotó: Gáspár Bea fantasztikusan néz ki - Éveket letagadhat!

Fotó: TV2 -
fiatalosság Gáspár Győző Ez Zsír! Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rég nem láttuk Bea asszonyt, aki a legújabb fotóján csodásabban fest, mint valaha, pedig láthatóan nem műtermi képről van szó.

Úgy tűnik, Gáspár Győző úgy döntött, ő lesz a családjuk hírmondója. Mint ahogy arról hírt adtunk, ebből még konfliktus is származott, hiszen éppen most akadt ki nagyobbik lánya, Evelin a róla megjelent újságcikkek miatt.

Forrás: Facebook / Gáspár Győző

Győzike viszont rendületlenül posztol a családjáról, mst éppen Bea asszonyról tett közzé egy fotót, amin Bea csinosabb, mint valaha. A haja szőkés, az alakja karcsúbb, az arcvonásai pedig kisimultabbnak tűnnek, mint amikor a show-t forgatták annak idején. Egy szívhezszóló üzenetet is hozzáfűzött Győzike a képhez: "A legfontosabb, amit egy apa tehet a gyermekeiért, hogy szereti az anyjukat" - írta a megható sorokat a lenyűgöző fotó mellé.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Ilyen a tökéletes test: irigylésre méltó alakot villantott bikiniben Weisz Fannihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150613-weisz-fanni-teste-tokeletes-irigylesre-melto-alakot-villantott-bikiniben.htmlKözösségi oldalán mutatta meg, milyen is a kifogástalan alak.Ez Zsír!--Ábrahám Edit elárulta, mivel őrzi meg fiatalságáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150618-abraham-edit-elarulta-mivel-orzi-meg-fiatalsagat-es-formajat.htmlA Barátok közt sztárja saját bevallása szerint kiskora óta nagyon odafigyel külsejére, és ebbe testének karbantartása is beletartozik.Ez Zsír!OrigoCsatlakozz a jóga világnapjához, és ünnepeld a fény győzelmét a sötétség felett!http://www.life.hu/ez-zsir/20150612-jogaiskola-a-jogaklikkel-joga-vilagnapja.htmlA nyári napforduló különböző rituálékra ad alkalmat minden kultúrában. Az ENSZ felhívására idén először ünneplik ezt a napot, június 21-ét világszerte a jóga világnapjaként. Mit is jelent ez pontosan? Ez Zsír!--Bikinialakot villantott Kate Hudson és anyukája, Goldie Hawnhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150617-kate-hudson-es-goldie-hawn-egyutt-nyaraltak-a-gorogorszagi-skiathos-szigeten.htmlAnya és lánya együtt élvezte a strandolást a görögországi Skiathos szigetén.Ez Zsír!--Formás fenekét süttette a napon Éden Snjezihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150617-eden-snjezi-egy-hajon-sutteti-feneket.htmlSnjezi, az Éden Hotel egykori lakója,úgy tűnik, nagyon büszke vékony alakjára, amelyet lépten-nyomon megmutat. Ezúttal csupasz fenekéből kaphattunk egy falatnyit. Ez Zsír!OrigoKipróbáltuk: gymstickhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150616-kiprobaltuk-gymstick-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a gymstick kerül terítékre.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.