A fiatal celeb és barátnője, Hailey Baldwin tegnap New Yorkban bandáztak. A csajos este végeredménye egy nagyon furcsa tetoválás lett.

Kendall Jenner és a barátnője, akin szívesen hempereg bikiniben, csajos estét tartottak New Yorkban. A lányok egy tetoválószalonban kötöttek ki, ahol mindketten varrattak magukra valamit.

Hailey Baldwinnak nem ez az első tetoválása, az ifjú Kardashian lány azonban most vesztette el szüzességét. A modellkedő Kendall egyébként korábban nyilatkozott is a tetoválásokról: „Nagyon furcsa számomra, hogy az örökké ott legyen. Kim ráadásul mindig azt mondta, hogy egy Bentley-re nem rakunk matricát.” 

Kendall Jenner és a tetoválóművészForrás: Instagram/ Jonboytattoo

szívesen meztelenkedő Kim Kardashian szavait észben tartva a fiatal lány csupán egy apró pöttyöt tetováltatott magára. Ezt: 

Kendall Jenner tetoválása, ami az egyik haverjának is megtetszettForrás: Instagram/ Jonboytattoo

Hailey pedig egy aprócska g betűt varratott a füle mögé, aminek fontos jelentése van. A híres Los Angeles-i lelkipásztor házaspár, Julia és Chad Veach Giorgia nevű kislányát ritka agyi betegséggel diagnosztizálták. A g betű az ő tiszteletére került a modell testére, aki sokat imádkozik a kislány gyógyulásáért.

Hailey Baldwin tetoválásaForrás: Instagram/ Jonboytattoo